Με δυναμική και πολύ κόσμο η Ομόνοια μέτρα σιγά σιγά αντίστροφα για το κρίσιμο ραντεβού με την ΑΕΚ

Με δυνατές προπονήσεις, άριστη ψυχολογία, δυναμική, με Παπασταύρου και Νταμπράουσκας στην Κύπρο, η Ομόνοια προσεγγίζει το πολύ καθοριστικό ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ.

  • Προέχει η ΑΕΚ και εκεί είναι η σκέψη
  • Ο κόσμος δηλώνει δυναμικό «παρών»

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Gazzeta Cyprus είναι ήδη στην Κύπρο τόσο ο πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου όσο ο και Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο πρόεδρος βρέθηκε χθες μάλιστα στο «Ηλίας Πούλλος», το ίδιο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει και ο Λιθουανός κόουτς. Για να πάρει και μια πρώτη «γεύση» από το νέο εργασιακό του περιβάλλον. Και μαζί με τον Γιάννη Αναστασίου, οι τρεις άντρες θα έχουν πολλά να συζητήσουν, έχοντας ήδη τροχoδρομήσει κάποιες πρώτες αποφάσεις.

Προέχει η ΑΕΚ και εκεί είναι η σκέψη

Ασφαλώς όμως προέχει το μεθαυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ και εκεί επικεντρώνεται η προσοχή όλων. Παπασταύρου και Νταμπράουσκας θα παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα του Σάββατου (9/3) από τα επίσημα του ΓΣΠ, για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ. Το «τριφύλλι» βαδίζει σταθερά στον σωστό δρόμο και σε απόσταση αναπνοής από τον στόχο της τρίτης θέσης που διασφαλίζει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε ένα ματς κομβικό, που ίσως αποδειχθεί και καθοριστικό, γιατί όχι με νέα επιτυχία να «βλέπει» και πιο ψηλά. Απέναντι σε μια εξαιρετική, ποιοτική ομάδα, με έξυπνο προπονητή τον Ραν Μπεν Σιμόν, που κάνει πορεία πρωταθλητισμού. Η πρόκληση να κερδίσει και αυτό το ντέρμπι υποσκελίζοντας την ομάδα της Λάρνακας, εξιτάρει άπαντες στο «πράσινο» στρατόπεδο. Η Ομόνοια είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» επί ημερών Γιάννη Αναστασίου, με την Ανόρθωση στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική και θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες με μια σπουδαία νίκη. Ούσα η μοναδική ομάδα με το 2/2 στα πλέι-οφ. Είναι ύψιστο το ενδιαφέρον για το μεγάλο ματς του Σαββάτου, αφού αυτή τη στιγμή το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου με πειθώ κάνει δυνατό μπάσιμο στη διεκδίκηση Ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος.

ΟΜΟΝΟΙΑ FANS

Ο κόσμος δηλώνει δυναμικό «παρών»

Σημειώναμε στο χθεσινό ρεπορτάζ την ανάγκη να έχει πολύ κόσμο το ΓΣΠ το Σάββατο και οι φίλοι της Ομόνοιας, που βοήθησαν πολύ με την Ανόρθωση είναι έτοιμοι για ακόμη πιο δυναμικό παρών. Η διάθεση των εισιτηρίων από την περασμένη Τρίτη πάει πολύ καλά και οι ενδείξεις για υψηλό αριθμό διάθεσης είναι άκρως ενθαρρυντικές. Το δεδομένο είναι ότι το «τριφύλλι» θα δώσει άλλο ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με πάρα πολύ κόσμο και «παλμό» στην εξέδρα. Επιστρέφει και ο Άνταμ Λανγκ από τιμωρία στη διάθεση του Ελλαδίτη προπονητή, με την Ομόνοια να κατέρχεται εκτός απροόπτου με γεμάτο «οπλοστάσιο» στο πολύ κρίσιμο ραντεβού με την ΑΕΚ.

Α.Γ.

Subscribe

Related articles

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...

ΣΦ ΠΑΟΚ: Νέο κάλεσμα των Συνδέσμων για συγκέντρωση στην Καμάρα

Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους επιμένουν...

Στραπάτσο για Μίλαν με τριάρα από την Τορίνο

Η Μίλαν... έμεινε στο ματς με την Κάλιαρι,...