Με ένα τρόπο μαγικό, απλά ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και… φιλιά στον Μποντιρόγκα!

Έχασε λένε τον Βεζένκοφ, μια όντως τεράστια απώλεια. Έχασε λένε τον Σλούκα που επέλεξε να πάει απέναντι στα εκατομμύρια που του στρώθηκαν για να γίνει ηγέτης στα 34 του. Έκανε επιλογές που δεν του βγήκαν, βρήκε ένα… εκατομμύριο προβλήματα τραυματισμών μέσα στην χρονιά. Από το πρώτο ματς μέχρι και αυτό στην Βαρκελώνη δεν έπαιξε ΠΟΤΕ πλήρης.

Είχε τα πάντα εναντίον του. Τους… Ντιφαλάδες του Μποντιρόγκα να τον περνάνε… πριονοκορδέλα ακόμη και μέσα στο ΣΕΦ. Να επιχειρούν το… έργο τους επιδιώκοντας να σταματήσουν με το έτσι θέλω τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα. Διαιτησίες εμετικές που παραπέμπουν στην… «Απόδραση των 11» με Πελέ και Αρντίλες. Τα έζησαν όλα φέτος, έως τώρα, στον Ολυμπιακό. Ακόμη και την υποτίμηση μιας υπέροχης παρέας-ομάδας που δεν έχει μάθει να χάνει και «πεθαίνει» στο γήπεδο ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

  • Διαβάστε επίσης: Τι τους έκανες Σακίλ ΜακΚίσικ

Κάπως έτσι άλλωστε ξεκίνησε αυτή η παρέα την πορεία της. Με τους Αγγελόπουλους να τραβάνε τον δικό τους μοναχικό δρόμο κόντρα στις πρακτικές/τακτικές των αντιπάλων τους. Και να το πληρώνουν από τους «κομάντο» του αδίστακτου Μποντιρόγκα που λύσσαξε να αποκλείσει τον Ολυμπιακό. Δεν τα κατάφερε γιατί ο Ολυμπιακός είναι τόσο μεγάλος που βρίσκει τον τρόπο να αντιδράσει. Να αναπνεύσει, να σταθεί όρθιος, να δώσει την μάχη του απέναντι στα «θηρία» και όσους θεωρούν πως τον… έχουν.

Κάπως έτσι και στην Βαρκελώνη στον τελικό των τελικών για την πρόκριση στο Φάιναλ-4, το τρίτο συνεχόμενο παρακαλώ. Και με μειονέκτημα έδρας, και με μπάσκετ «ψυχής, καρδιάς» μέσα στην Βαρκελώνη. Με τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα να αποδεικνύει ξανά και ξανά σε όλους πως δεν είναι ομάδα του ενός, είναι ομάδα όλων. Και έτσι θα πορευτούν και μέχρι το τέλος. Με την Ρεάλ να είναι ξανά στον δρόμο τους, αυτή την φορά στα ημιτελικά του Βερολίνου και έναν εκ των ΠΑΟ ή Φενέρ στον τελικό.

Με την ελπίδα αυτή την φορά, μετά τον χαμένο ημιτελικό στο… μηδέν στο Βελιγράδι, τον χαμένο τελικό στο φινάλε από την Ρεάλ πέρσι στο Κάουνας, να το σηκώσει στο Βερολίνο. Και να είναι το πιο γλυκό, κόντρα σε όλους και με ωραίους θεατές είτε από την εξέδρα είτε στον τελικό απέναντι τους. Υπάρχει άλλωστε ιδανικό σενάριο για τον Ολυμπιακό να σηκώσει το 4ο ευρωπαικό μπροστά στα μάτια των πράσινων που μετά από 12 ολόκληρα χρόνια πήγαν σε Φάιναλ-4, όπως πήγαν, και νομίζουν ότι γύρω τους δεν υπάρχει τίποτα.

Ελεύθερος το καλοκαίρι ο Ναν με 825.000 δολάρια – Το ΝΒΑ out στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκού που κρατά την πόρτα ανοιχτή

Όσο για το νικητήριο ματς στην Βαρκελώνη; Τι σημασία έχουν τώρα οι αναλύσεις; Ο Ολυμπιακός με ένα τρόπο μαγικό το έκανε ξανά. Γιατί είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και όσοι τολμούν να μην τον σέβονται στο τέλος της ημέρας θα το πληρώνουν. Αργά ή γρήγορα. Και τα καλύτερα έρχονται… Α, και φιλιά στον Μποντιρόγκα!

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Μικρός Γιαννάκης: «Θέλω να πάρει ο Ολυμπιακός το Conference κι ο Παναθηναϊκός την Euroleague»

Πετώντας στα ουράνια μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος...

Κατάπινε σπαθιά και «έφτυσε» τίτλο! | Blog

Στην ημέρα θριάμβου ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποθεώνει τον...

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της...

Τεράστιος Ποντένσε και μάγκας Μεντιλίμπαρ έδιωξαν το άγχος

Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Για να...

Βλέπει το μέλλον του εκτός Ομόνοιας ο Λοΐζου

Ο Λοΐζου έχει διαμηνύσει εδώ και μέρες, μέσω...

Το «αντίο» του Διαμαντάκου στην Κεράλα Μπλάστερς

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο...

Ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ Λάρνακας με Άνχελ Γκαρσία

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας...