Με ένα γκολ στην αρχή και ένα στο φινάλε πήρε «βαθιά» ανάσα η Καρμιώτισσα

Βαθιές ανάσες πήρε χθες η Καρμιώτισσα, η οποία πέρασε από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας και το «Αμμόχωστος» επικρατώντας 2-0 για την 6η αγωνιστική της δεύτερης φάσης του δεύτερου ομίλου του

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη πήρε χθες η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών.

Οι «πορτοκαλί» πέρασαν νικηφόρα από το «Αμμόχωστος» επικρατώντας της Νέας Σαλαμίνας με 0-2 για την 6η αγωνιστική του β΄ ομίλου στη β΄ φάση του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας, ανέβηκαν στους 31 βαθμούς και έχουν σε απόσταση 8 βαθμών την ομάδα που είναι μία θέση πιο κάτω και στη ζώνη υποβιβασμού στη Β΄ Κατηγορία.

Τρίποντο και διαφορά που δίνει βαθιές ανάσες στην Καρμιώτισσα, όπου διατηρεί για τα καλά στα δικά της πόδια την μπάλα παραμονής στην Α΄ Κατηγορία.

Το γρήγορο γκολ του Τσουκαλά έβγαλε το όποιο άγχος και πίεση υπήρχαν στους παίκτες της Καρμιώτισσας, διαχειρίστηκαν σωστά το παιχνίδι και με τον Παντελή στις καθυστερήσεις το… σκότωσαν και πήρε η ομάδα των Πολεμιδιών το 8ο φετινό τρίποντο.

Τρίποντο που ξεγνοιάζει από επικίνδυνες καταστάσεις μιας και πλέον ακολουθούν τρία συνεχόμενα παιχνίδια στο «Στέλιος Κυριακίδης» όπου με ικανοποιητική βαθμολογική συγκομιδή θα τελειώσει και μία ώρα πιο γρήγορα το θέμα παραμονή!

Την ερχόμενη Τετάρτη υποδέχεται την ΑΕΛ, την Κυριακή τον Εθνικό Άχνας και τη 13η Απριλίου τη Δόξα Κατωκοπιάς. Ένα πακέτο τριών αγώνων όπου λογικά θα κριθούν τα πάντα για την υπόθεση παραμονή στην Α΄ Κατηγορία.

Subscribe

Related articles

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, προ των πυλών ο Κόντης!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό...

Ο Σο υπέστη υποτροπή και είναι αμφίβολος για το EURO 2024

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε πως ο Λουκ...

Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος...

Στα «μαχαίρια» Τσάβι – Λαπόρτα, ανοικτό ξανά το διαζύγιο!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την οικονομική κατάσταση...