Μαρκίνιος: «Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!»

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Ουγγαρία, προκειμένου την Πέμπτη (22/2) το βράδυ να αντιμετωπίσει την Φερεντσβάρος στον επαναληπτικό του 1-0 του «Γ.Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa Conference League.

Δύο μέρες πριν το σπουδαίο ματς ο άσος της Φερεντσβάρος, Μαρκίνιος παραχώρησε συνέντευξη σε μέσο της Ουγγαρίας θέλοντας να προειδοποιήσει τους Πειραιώτες για την ατμόσφαιρα που τους περιμένει.

Διαβάστε επίσης: Ποντένσε εμπιστευτικό – Η μεταγραφή, ο Καρβαλιάλ, η αλλαγή στο σώμα, η κίνηση ματ του Μεντιλίμπαρ και η έκρηξη της Τούμπας

Τα όσα ανέφερε ο Μαρκίνιος:

Για το πρώτο παιχνίδι: «Ο αγώνας στον Πειραιά ήταν ιδιαίτερος. Στο γήπεδο, ένιωθα ότι δεν μπορούσες να χάσεις ούτε στιγμή, δεν υπήρχε ρελαντί, έπρεπε να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια. Είναι σπάνιο να έχεις τέτοιο ματς, όταν κάθε μικρή κίνηση μετράει. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, αλλά ήμασταν άξιοι αντίπαλοι.

Λυπάμαι πολύ για το αποτέλεσμα. Μετά το ματς, ήμουν ιδιαίτερα θυμωμένος, καθώς ήταν σημαντικό να πετύχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στην Ελλάδα και να μην χρειαστεί να πάμε στο δεύτερο σκέλος με μειονέκτημα. Δυστυχώς χάσαμε τη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά, οι γηπεδούχοι βρήκαν κενό από τα πλάγια, θα μπορούσαμε να είχαμε κρατήσει το μηδέν. Αλλά μέχρι το τέλος του αγώνα, αρκετοί βασικοί παίκτες ήταν κουρασμένοι».

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ ενόψει Φερεντσβάρος

Για τη ρεβάνς: «Η ρεβάνς είναι εδώ! Μεγάλη ήταν η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και στην Αθήνα, αλλά όλοι να είναι σίγουροι ότι θα είναι ακόμα περισσότερο στην Groupama Arena. Ο Φερεντσβάρος έχει οπαδούς όπως κανένας άλλος σύλλογος στην Ευρώπη, είδαμε πόσος κόσμος μας συνόδευσε στον Πειραιά. Και μπορούν να δημιουργήσουν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στην έδρα μας. Κάτω από τέτοιες συνθήκες, σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, είναι καθήκον μας να πάρουμε το μέγιστο από τον εαυτό μας στο γήπεδο. Κόλαση περιμένει τον Ολυμπιακό στη Βουδαπέστη!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Τεράστιος Ποντένσε και μάγκας Μεντιλίμπαρ έδιωξαν το άγχος

Δεν ήταν καλός ο Ολυμπιακός στη Λεωφόρο. Για να...

Βλέπει το μέλλον του εκτός Ομόνοιας ο Λοΐζου

Ο Λοΐζου έχει διαμηνύσει εδώ και μέρες, μέσω...

Το «αντίο» του Διαμαντάκου στην Κεράλα Μπλάστερς

Με μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο...

Ανανέωση της συνεργασίας της ΑΕΚ Λάρνακας με Άνχελ Γκαρσία

Η ΑΕΚ Λάρνακας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας...

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον μεγάλο τελικό στο ΣΕΦ

Το τμήμα χαντμπόλ του Ολυμπιακού ζει ιστορικές στιγμές, καθώς...

Καρεμπέ: «Αποστολή εξετελέσθη και τώρα ραντεβού στον τελικό»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ κάνει το μίνι απολογισμό της...

Ο αντί-Πίριτς, ο Αλάγμπε, ο Καμπρέρα και οι ανανεώσεις στην ΑΕΚ Λάρνακας

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός έχει ξεκινήσει για τα καλά...