Μάντζιος: ‘Ελέγχαμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε το γκολ σε μια ολιγωρία της άμυνας’

ΑΡΗΣ

Μάντζιος: “Ελέγχαμε το παιχνίδι, δεχθήκαμε το γκολ σε μια ολιγωρία της άμυνας”

-

Μάντζιος:
Ο Άκης Μάντζιος INTIME SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Άρης του ήλεγχε το παιχνίδι και μπορούσε να πάρει τη νίκη, αλλά του στοίχισε μια ολιγωρία.

Ο Άρης δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στον Πανσερραϊκό και δεν κατάφερε να φύγει νικητής. Ο Άκης Μάντζιος θεωρεί ότι η ομάδα του ήλεγχε πλήρως το παιχνίδι, μπορούσε άνετα να πάρει τη νίκη, όμως της κόστισε η ολιγωρία στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη NOVA: Για το σερί αγώνων που είχε ο Άρης και την ισοπαλία στις Σέρρες: Σίγουρα δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Κλείσαμε ένα μεγάλο σερί με δέκα σερί παιχνίδια. Θεωρώ ότι ελέγχαμε πλήρως το ματς. Μπορούσαμε άνετα τη νίκη. Δυστυχώς μια ολιγωρία που δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Σήμερα είχαμε τη δυνατότητα ειδικά στο δεύτερο μέρος να πάρουμε τη νίκη”.

Για το αν θεωρεί ότι οι παίκτες του δεν είχαν ενέργεια: Ενέργεια είχαμε. Στην τελευταία φάση δεν αμυνθήκαμε καλά, ολιγωρήσαμε. Η φάση ξεκίνησε από το πλάγιο. Δεν πιέσαμε τον αντίπαλο και δεχθήκαμε το γκολ“.

Subscribe

Related articles

Ο Βιεϊρίνια κοιμήθηκε αγκαλιά με την κούπα

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, κοιμήθηκε μαζί...

Ο Ποντένσε «ζωγράφισε» σαν τον Ζιοβάνι

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει τον στόχο του, στο...

Απίστευτος οπαδός του ΠΑΟΚ: Έβαψε το όνομα της ομάδας στο αμάξι του

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο...