Κασναφέρης για την Κηφισιά: «Η ζωή συνεχίζεται και η ζωή προχωράει»

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για τον υποβιβασμό της Κηφισιάς, αλλά και τη «μάχη» του τίτλου όπου και υπογράμμισε πως θέλει τον φίλου του Λουτσέσκου «πρωταθλητή όπου και να πηγαίνει».

Για την πορεία του πρωταθλήματος στην κορυφή, αλλά και τον υποβιβασμό της Κηφισιάς στη Super League 2, μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης στο Metropolis.

Αναλυτικά τα όσα είπε
«Η ζωή συνεχίζεται και η ζωή προχωράει, είναι ένα πολυσύνθετο παζλ, μία νεοφώτιστη ομάδα χωρίς δικό της γήπεδο, μία ομάδα που άλλαξε τρεις προπονητές και για να γίνεται αυτό, σίγουρα δεν έχεις κάνει κάτι καλά. Την τελευταία αγωνιστική είδατε τι έγινε με την πίεση που υπήρχε, αλλά εντάξει υπήρξε και ένα παρατράγουδο στον Βόλο με το πέναλτι που δόθηκε στους γηπεδούχους, μία απόφαση που μου δημιουργεί δεύτερες και τρίτες σκέψεις».

Για το δικό του φαβορί για τον τίτλο: «Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα, κρατάει την τύχη στα χέρια της, έχει μία σταθερότητα. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα come-back αν και μέχρι το 70΄περίμενα τον φίλο μου Ραζβάν να περνάει πραγματικά Μεγάλη Εβδομάδα και να πίνει το κώνειο . Τόσο στις νίκες όσο και στις ήττες έχει την ίδια διαχείριση. Ξαφνικά πήγε να γίνει μία αποκαθήλωση για τα αποτελέσματα μίας εβδομάδας. Θέλω τον Ραζβάν πρωταθλητή όπου και να πηγαίνει».

Για την ένταση με τον Ματίας Αλμέιδα στο γήπεδο της Τούμπας: «Πιθανόν να μην ήξερε ότι πρόκειται για αστυνομικό, αλλά όπως και να έχει δεν θα έπρεπε να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια. Όλοι ξεφεύγουμε, αλλά κρατάω την τοποθέτηση του μετά το παιχνίδι που έδειξε μία μεταμέλεια, όλοι δικαιούμαστε μία κακή στιγμή. Η ένταση σε κάνει να υπερβαίνεις τα όρια. Ερώτημα δικό μου, τι κάνει ο άνθρωπος της Αθλητικής Βίας στον αγωνιστικό χώρο;»

Subscribe

Related articles

Μία ορθή απόφαση κι ένα μάθημα σχετικά με τον Τερίμ και ο Κόντης | Blog

Ο Νίκος Αθανασίου σχολιάζει το τέλος της συνεργασίας...

Συζητάει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Τούχελ

Σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα, ο ατζέντης του Τόμας...