Η Παρί και η κατάρα των δοκαριών: Ξεπέρασε την Μπαρτσελόνα του 2011/12

Η ομάδα του Παρισιού σημάδεψε 14 φορές το δοκάρι φέτος στο Champions League, τέσσερις από αυτές χθες το βράδυ (07/05) στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ντόρτμουντ!

Ρεσιτάλ ατυχίας ή… αστοχίας φέτος για την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σύμφωνα με πληροφορίες της Opta, το ρεκόρ της Παρί σε μπάλες που καταλήγουν στο δοκάρι σε αυτή τη διοργάνωση του Champions League είναι ήδη ιστορικό.

Η ομάδα του Λουίς Ενρίκε έχει σημαδέψει δοκάρι έως και 14 φορές φέτος στην Ευρώπη, τέσσερις από αυτές στον χθεσινό επαναληπτικό ημιτελικό με την Μπορούσια Ντόρτμουντ (0-1). Μιλάμε για τον υψηλότερο… απολογισμό σε μια σεζόν στο Champions League από το 2003/04!

12 – Paris have the hit the woodwork 12 times in the Champions League this season, with half of these coming against Borussia Dortmund. It’s the highest tally for any team on record in a single edition of the competition (since 2003-04). Frustration. #PSGBVB pic.twitter.com/BVBRyiiHQH

— OptaJean (@OptaJean) May 7, 2024

Με αυτόν τον αριθμό, η PSG ξεπερνά πλέον την Μπαρτσελόνα της σεζόν 2011-12, η οποία έφτασε τα 11!

Το βράδυ της Τρίτης (07/05) στο Parc des Princes, κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, η ομάδα του Παρισιού είχε πολύ καθαρές ευκαιρίες με τους Ζαΐρ-Εμερί (47′), Νούνο Μέντες (61′), Μπαπέ (86′) και Βιτίνια (88′), αλλά και οι τέσσερις είδαν τα σουτ τους να καταλήγουν στο κάθετο ή στο οριζόντιο δοκάρι.

Θυμίζουμε ότι η Παρί είχε και δύο δοκάρια στον πρώτο ημιτελικό του «ζευγαριού» στο Signal Iduna Park. Τότε ήταν ο Μπαπέ και ο Χακίμι που στάθηκαν άτυχοι!

30 – Paris had 30 shots tonight, the highest tally on record (since 2003-04) without scoring for a team in a UCL knockout stage match. They hit the woodwork four times, also the most on record in a KO stage match. Inaccurate. #PSGBVB pic.twitter.com/Wo9xXOhj5A

— OptaJean (@OptaJean) May 7, 2024

Subscribe

Related articles

Εκόνγκ: «Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει, δεν το έχω ξαναζήσει»

Ο Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ βρίσκεται στην Τούμπα και περιμένει...

Γεμίζει η Τούμπα για την απονομή στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ

Κατάμεστη αναμένεται να είναι η Τούμπα στην απονομή...

Κόντης: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Ο Χρήστος Κόντης αναφέρθηκε στο τελικό αποτέλεσμα κόντρα...

Playoff – Superleague, η τελική βαθμολογία: Αξιος πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ, τρίτος

Ο ΠΑΟΚ έκανε... γύρο θριάμβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης»...