Η Μπάγερν προειδοποιεί τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ή δύο γκολ ακόμα…»

«Πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερο ένστικτο δολοφόνου», λέει ο Μάνουελ Νόιερ πριν από τη ρεβάνς του Μπάγερν – Ρεάλ στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Η Μπάγερν Μονάχου είναι αισιόδοξη για τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου» την Τετάρτη. Με τον πρώτο ημιτελικό στην «Αλιάνζ Αρίνα» να είναι 2-2, οι πιθανότητες είναι με το μέρος της «βασίλισσας», σε ένα παιχνίδι που φυσικά παραμένει ακόμα ανοιχτό.

«Θα είναι ένα παιχνίδι στην κόψη του μαχαιριού. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την αποτελεσματικότητα. Κόντρα στη Στουτγάρδη (το περασμένο Σαββατοκύριακο) είχαμε δύο τεράστιες ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, όταν το σκορ ήταν 1-1. Αν σκοράρεις, κερδίζεις, αν δεν το κάνεις χάνεις», ανέφερε ο Τόμας Μίλερ.

«Αυτό είναι περίπου χιλιοστά, για το αν είμαστε αποτελεσματικοί στις στιγμές που δημιουργούμε ευκαιρίες για μετατροπή», προσθέτει.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι… ειδική στο Champions League, μια ομάδα πολύ δύσκολο να νικηθεί. Το έδειξαν ήδη κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, όταν μπόρεσαν να προσαρμόσουν το σύστημα παιχνιδιού τους για να υποχωρήσουν και να αντέξουν τις συνεχείς επιθέσεις των Άγγλων.

Ακριβώς, αυτό ανέφερε ο Μίλερ στη συνέντευξη που έδωσε στην ιστοσελίδα του συλλόγου: «Η Ρεάλ έχει πολλές πτυχές. Μπορεί να αποσυρθεί στα μετόπισθεν κατά καιρούς και δεν έχει κανένα πρόβλημα στην άμυνα. Ωστόσο, γνωρίζει ότι έχει εξαιρετικούς παίκτες στην αντεπίθεση».

Ο Σερζ Γκνάμπρι είναι άλλος από αυτούς που πιστεύουν ότι η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να πληγωθεί. Το έδειξαν ήδη στον πρώτο αγώνα στο «Αλιάνζ Αρίνα».

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο της σειράς, είχαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα ή δύο γκολ ακόμα», τόνισε.

«Πρέπει να έχουμε λίγο περισσότερο φονικό ένστικτο», είπε ο τερματοφύλακας.

Subscribe

Related articles

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης...

Η ανάρτηση της Πάφου για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ COCA COLA ΠΑΦΟΣ ...

«Δρακόντεια μέτρα»: Η φράση των ημερών – Πώς προέκυψε

Είναι αναμφισβήτητα η φράση των ημερών με αφορμή τον...