Η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε τον τρόπο να επιβραβεύσει τους πιστούς οπαδούς της ενόψει Ρεάλ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Μάντσεστερ Σίτι: Βρήκε τον τρόπο να επιβραβεύσει τους πιστούς οπαδούς της ενόψει Ρεάλ

-

Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στις εξέδρες του
Οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι στις εξέδρες του “Ατατούρκ” για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ | 10 Ιουνίου 2023 @2023 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Οι φίλοι της Μάντσεστερ Σίτι αδημονούν για το πρώτο ραντεβού της ομάδας τους με την Ρεάλ για τους “8” του Champions League, όμως δεν θα έχουν όλοι δικαίωμα εισόδου στο “Έτιχαντ” με βάση τα αυστηρά κριτήρια που έθεσε η διοίκηση των πολιτών.

Ο πρώτος αγώνας της Μάντσεστερ Σίτι με την Ρεάλ για τα προημιτελικά του Champions League πλησιάζει και οι φίλοι της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα αναζητούν τρόπο για να είναι στις εξέδρες του “Έτιχαντ” στις 17 Απριλίου όμως κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι.

Αρκεί να αναλογιστεί κάποιος τα αυστηρά κριτήρια που έβαλε η διοίκηση των πολιτών για την είσοδο στο γήπεδο, με τους τρεμπλούχους Αγγλίας να γνωστοποιούν ότι δικαίωμα εισόδου θα έχουν μόνο όσοι έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον δύο εντός έδρας ματς του Champions League από την έναρξη της σεζόν 2022-23.

Αυτός ήταν ένας τρόπος για να επιβραβευτούν οι πιο πιστοί οπαδοί, με τους συγκεκριμένους να μπορούν να κλείσουν εισιτήρια για αυτό τον αγώνα από τις 28 Μαρτίου.

Υπάρχει όμως ακόμη ευνοϊκότερη μεταχείριση για όσους έχουν παρακολουθήσει τουλάχιστον 3 παιχνίδια αφού θα μπορούν να κλείνουν εισιτήρια από τις 27 Μαρτίου στις 15:00 το απόγευμα, ενώ όσοι έχουν δει τουλάχιστον 5 ματς διά ζώσης τον τελευταίο 1,5 χρόνο θα μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 27 Μαρτίου στις 10:00 το πρωί.

Subscribe

Related articles

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας- Πολύ σκληρή ομάδα ο Ολυμπιακός»

Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-69 στο Game...

«Νέα προσπάθεια της Γκρέμιο για Ελίασον το καλοκαίρι»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η Γκρέμιο...

Αγώνας δρόμου για τη σωτηρία της Ανόρθωσης

Ένας κοινός στόχος συνδέει αυτή την στιγμή τον...

Δημόσια Συγνώμη στον Vladimir Ivić

Με την παρούσα αναφερόμαστε στο άρθρο του Νίκου...

Για τον πιτσιρικά ρε γαμώτο…

Είναι η στιγμή που πια το ματς έχει χαθεί...