Η εκτίμηση για την 11άδα του Ολυμπιακού με την Αστον Βίλα και τα δεδομένα για τον αριστερό μπακ

Ο Ολυμπιακός μέσω του Μεντιλίμπαρ επιχείρησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για το βασικό σχέδιο της 11αδας, ωστόσο υπάρχουν ήδη συγκεκριμένα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε το βράδυ της Τετάρτης την προετοιμασία του για τον ιστορικό 2ο ημιτελικό με την Αστον Βίλα (22.00, COSMOTE SPORTS TV). Ο κόουτς Μεντιλίμπαρ δεν ανακοίνωσε αποστολή, στην οποία πάντως δεν αναμένεται να είναι ο τραυματίας Ορτέγα αλλά γυρίζουν οι Μασούρας και Ντόι ενώ στην προπόνηση είχε ανεβάσει τους Πρεκατέ και Αποστολόπουλο.

Σχετικά με την 11άδα του κόουτς Μεντιλίμπαρ ουσιαστικά περισσότερο… παίζεται μία θέση (παρότι ο Βάσκος τεχνικός δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ή αναδείξει μέσω των προπονήσεων τα τελικά σχέδιά του). Αυτή η θέση είναι του αριστερού μπακ και… παίζεται ανάμεσα σε Ρίτσαρντς και Κίνι. Εάν ο Αγγλος δεν είναι στο 100% θα ξεκινήσει ο Ισπανός. Ο Κίνι πάντως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει αποκτήσει πολλές πιθανότητες για βασικός. Μοιάζει ακόμα και φαβορί για βασικός.

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ στον πρώτο του ever ημιτελικό (για τον θεσμό του Conference League) με την Αστον Βίλα στο 2-4 του Villa Park θυμίζουμε ότι κατέβασε 11άδα με Τζολάκη στο τέρμα, άμυνα με Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο, άκρα με Φορτούνη και Ποντένσε και φορ ο Ελ Καμπί. Έτσι όπως διαμορφώνονται τα δεδομένα για τη ρεβάνς του Φαλήρου θα πάμε εκτός απροόπτου σε μία 11άδα ως εξής: Τζολάκης στο τέρμα, άμυνα με Κίνι ή Ρίτσαρντς, Κάρμο, Ρέτσο και Ροντινέι, κέντρο με Εσε, Ιμπόρα και Τσικίνιο, άκρα με Φορτούνη και Ποντένσε και φορ ο Αγιούμπ Ελ Καμπί. Για μία θέση στο αρχικό σχήμα είχαν τις πιθανότητές τους οι Ορτα, Μασούρας και Γιόβετιτς.

Subscribe

Related articles

Απίστευτος οπαδός του ΠΑΟΚ: Έβαψε το όνομα της ομάδας στο αμάξι του

Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο...

Η Τούμπα πάλι ήταν… καζάνι!

Η Τούμπα πήρε... φωτιά από τα χιλιάδες καπνογόνα...

Τζίμας: «Απόψε γιορτάζουμε, αύριο έχω εξετάσεις στο σχολείο. Εχω διαβάσει»!

Ο Στέφανος Τζίμας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος,...

Κουλιεράκης: «Πήραμε ένα αρ#!*@το πρωτάθλημα»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης,...

Κουλιεράκης: «Πήραμε αρ#!*@το πρωτάθλημα»

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης,...