Επίσημη η επέκταση του συμβολαίου του Έμερι με την Άστον Βίλα έως το 2027

Λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα του Athletic η Άστον Βίλα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ουνάι Έμερι έως το 2027.

Ο Ουνάι Έμερι είναι με κάθε επισημότητα κάτοικος Μπέρμινγκχαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2027! Το «Athletic» είχε αποκαλύψει πως ο Ισπανός κόουτς συμφώνησε με την Άστον Βίλα για επέκταση της συνεργασίας τους για την επόμενη τριετία και πλέον έχουμε και τις ανακοινώσεις από την πλευρά του κλαμπ.

O 52χρονος τεχνικός ανέλαβε τους Villans το καλοκαίρι του 2022, τους οδήγησε στην Ευρώπη έπειτα από 13 χρόνια και φέτος «παλεύουν» για την τετράδα και την έξοδο στο Champions League, ενώ είναι στα ημιτελικά του Conference League όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό. Συνολικά έχει ρεκόρ 44-14-19, ενώ την τρέχουσα σεζόν ο απολογιασμός του είναι 29 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Aston Villa are thrilled to announce head coach Unai Emery has agreed to a contract extension until 2027. ✍️

— Aston Villa (@AVFCOfficial) April 23, 2024

«Απολαμβάνουμε τον δρόμο μας μαζί με τους οπαδούς της Βίλα, τους ιδιοκτήτες των συλλόγων, τη διοίκηση και αυτή τη μεγάλη ομάδα παικτών για την οποία είμαστε περήφανοι.

Εγώ και η διοίκηση του κλαμπ… μοιραζόμαστε το όραμα των ιδιοκτητών. Eίναι πολύ υποστηρικτικοί και με σεβασμό και έχουμε ένα καλό περιβάλλον και τη σωστή δομή για να αναπτύξουμε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Πρέπει να διατηρήσουμε το εργατικό πνεύμα, τις έξυπνες αποφάσεις και τον συντονισμό με την ιδιοκτησία που βρήκαμε αυτό το διάστημα. Θα εργαστούμε για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Και θα απαιτήσουμε ο ένας από τον άλλον. Η φιλοδοξία είναι ήδη, και πρέπει πάντα να είναι, το σύνθημα αυτού του έργου», ανέφερε ο Έμερι.

Subscribe

Related articles

Χαμένη ευκαιρία για τη Λούτον που… βυθίζεται

Η Λούτον έπαιξε μια από τις τελευταίες ζαριές...

Νίκη με άρωμα.. Ευρώπης για τη Λανς

Η Λανς επιβλήθηκε με 2-0 απέναντι στη Λοριάν...

MVP των Game 4 των play off o Σλούκας

O Kώστας Σλούκας ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στα...

Η Χόφενχαϊμ έκοψε τη φόρα της Λειψίας στο 90+1΄

Η Λειψία κρατούσε το τρίποντο στα χέρια της...