Διαφορετικό δίδυμο στόπερ ο Ολυμπιακός με Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό

Ο Μεντιλίμπαρ δείχνει να… προκρίνει για τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το δίδυμο του Νταβίντ Κάρμο και Παναγιώτη Ρέτσου όμως με τον Παναθηναϊκό τα πράγματα θα είναι αλλιώς.

Ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, δεν έχει μπροστά του μόνο τον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Conference League την Πέμπτη αλλά και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Και εάν για το πρώτο παιχνίδι είναι ίσως πιο ξεκάθαρα τα πράγματα ως προς το κέντρο της άμυνάς του με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχουν άλλα δεδομένα.

Και αυτό διότι ο Ρέτσος συμπλήρωσε κάρτες στην προηγούμενη αναμέτρηση στη Stoiximan Super League 1 με αντίπαλο τον Βόλο. Έτσι στο Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ θα έχει ως στόπερ τους Κάρμο – Ρέτσο με μία σημαντική αποστολή (εκτός των άλλων): να σταματήσουν ή περιορίσουν αισθητά τον Εράν Ζάχαβι, το Νο1 επιθετικό… όπλο της Μακάμπι. Το συγκεκριμένο δίδυμο στόπερ δεν ήταν στο αρχικό σχήμα και με τον Βόλο στο 3-0 του Φαλήρου καθώς έπαιξαν ο Ρέτσος με τον Αμπι. Ήταν όμως μαζί στην άμυνα στο Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 0-1.

Τώρα όμως για το ντέρμπι, το πρώτο ντέρμπι του Ολυμπιακού στα φετινά Play Offs για την επερχόμενη Κυριακή στο Φάληρο, τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Και βέβαια μπορεί ο Κάρμο να επιστρατευθεί για 2ο σερί παιχνίδι (για να παίξει και στο ντέρμπι) πλην όμως το 2ο πρόσωπο στους στόπερ θα είναι άλλο. Και μπορεί οι Βέζο και Ντόι να μοιάζουν οι πιο δυνατοί υποψήφιοι, ωστόσο για το τεχνικό επιτελείο υπάρχουν και άλλες επιλογές.

Subscribe

Related articles

Η ανάρτηση του Σιμόες για τη μάχη του τίτλου: «Πιστεύω»

Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο άλλοτε...

Η ευρωπαϊκή… σύνοδος κορυφής του Γκαγιέγο στην Ευρώπη

Ο Νταβίδ Γκαγιέγο, προπονητής του ΑΠΟΕΛ, έχει αναλάβει...

Ο ΠΑΟΚ της Δευτέρας 20 Μάϊου | Blog

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου σχολιάζει τον μεγάλο αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ...