«Δεν χάνει την ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνες της Άστον Βίλα»

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν πρόκειται να χάσει την ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα απουσίασει από το παιχνίδι της Πέμπτης (02/05 – 22:00) ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό, αφού πέρα από την τιμωρία που εκτίει και άρα δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί έτσι κι αλλιώς, ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που αποκόμισε από το ματς κόντρα στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις που έγιναν γνωστές ο Εμιλιάνο Μαρτίνες θα απουσιάσει για δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις των «χωριατών» κάτι που σημαίνει πως έμπαινε σε… κίνδυνο και η παρουσία του στο δεύτερο παιχνίδι της αγγλικής ομάδας με τους «ερυθρολεύκους».

Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από τον πολύ έγκυρο ρεπόρτερ της Εθνικής Αργεντινής, Γκαστόν Εντούλ αυτό δεν θα συμβεί. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως απέφυγε τα χειρότερα αποδεικνύοντας σωστή την κίνησή του να ζητήσει αλλαγή στο ημίχρονο του αγώνα με την Τσέλσι.

Έτσι, ο Αργεντινός κίπερ θα προπονηθεί για λίγες μέρες ατομικά κι έπειτα θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα βάζοντας ως μάλιστα στόχο όχι το δεύτερο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά εκείνο που προηγείται την Κυριακή (05/05) εκτός έδρας κόντρα στην Μπράιτον.

Αν δεν τα καταφέρει εκεί, η επόμενη παρουσία του κάτω από τα γκολπόστ της Άστον Βίλα θεωρείται δεδομένα πως θα είναι στο ματς με τους Πειραιώτες, αφού, όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ αυτό, δεν πρόκειται να χάσει το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Dibu Martínez se hizo estudios. Supo salir a tiempo y evitó una lesión muscular. Va a entrenarse diferenciado unos días y apuntar a atajar el domingo (Brighton). Si no llega va a jugar la vuelta de semifinales de Conference League. No se pierde ese partido importante. pic.twitter.com/2n5qlIxaJ5

— Gastón Edul (@gastonedul) April 29, 2024

Subscribe

Related articles

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, προ των πυλών ο Κόντης!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό...

Ο Σο υπέστη υποτροπή και είναι αμφίβολος για το EURO 2024

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε πως ο Λουκ...

Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος...

Στα «μαχαίρια» Τσάβι – Λαπόρτα, ανοικτό ξανά το διαζύγιο!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την οικονομική κατάσταση...