«Βόμβα» από τη Φενέρ: Εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την τουρκική λίγκα μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα!

Όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της, η προσεχής ευρωπαϊκή αντίπαλος του Ολυμπιακού, Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας μετά τις σκηνές… χάους στο φινάλε του επεισοδιακού ματς κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Έτοιμη να το… φτάσει στα άκρα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Conference League, Φενέρμπαχτσε! Η «έξοδός» της στην Τραπεζούντα αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από επεισοδιακή αφού στο φινάλε του ματς ξέσπασε το απόλυτο χάος. Οι οπαδοί των γηπεδούχων έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και πιάστηκαν στα χέρια με τους παίκτες των Κωνσταντινουπουλιτών, κρατώντας μαχαίρια, σφυριά και κοντάρια.

Ποδοσφαιριστές και μέλη της Φενέρ τραυματίστηκαν, ήδη 12 δράστες έχουν συλληφθεί και ο σύλλογος δείχνει αποφασισμένος να μην αφήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση στη… μοίρα της. Μάλιστα, όπως ανέφερε σε επίσημη ανακοίνωσή του, στην ατζέντα του του επόμενου Διοικητικού της Συμβουλίου θα συζητηθεί ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησής της από το τουρκικό πρωτάθλημα.

18.03.2024 TARİHLİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

Yönetim Kurulu, 18.03.2024 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

1- Tüzüğümüzün 20. Maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendi gereği Yönetim Kurulu’nun tamamının talebi üzerine, aşağıdaki gündemle Olağanüstü Genel Kurul… pic.twitter.com/zXwUyBqWwS

— Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) March 18, 2024

«Θα εξεταστούν οι δράσεις που θα πρέπει να λάβουμε, συμπεριλαμβανομένης της απόσυρσής της πρώτης ομάδας από τη Super League, με βάση τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο παιχνίδι της 17ης Μαρτίου (σ.σ κόντρα στην Τράμπζονσπορ) και τα πρόσφατα γεγονότα στο τουρκικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Φενέρ.

Subscribe

Related articles

Πόσο πληρώνει ένα φινάλε αλά Premier League την τελευταία αγωνιστική στο Βικελίδης;

Το πρωτάθλημα που έχει σπάσει καρδιές μας επιφυλάσσει...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» με στόχο την Ευρώπη

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο για...

Φινάλε για γερά νεύρα και ο τίτλος στο… φώτο φίνις!

Συγκλονιστικό φινάλε στη Stoiximan Super League με τον...

Χαμός στην Πάφο με την άφιξη των Κυπελλούχων Κύπρου!

Πραγματικός χαμός στην Πάφο από τους φίλους της...

Οπαδοί του ΠΑΟΚ με πυρσούς στην «καρδιά» της Θεσσαλονίκης (pic)

Αρκετοί φίλοι του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές...