Αταμάν: «Θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο που μας στήριξε τις γροθιές μου»

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι, ύψωσε τις γροθιές του στον αέρα για όλους τους υποστηρικτές του «τριφυλλιού».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν ο μεγάλος νικητής του Game 5 της σειράς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ αφού επικράτησε με 81-72 και έκλεισε με αυτόν τον τρόπο τη θέση του στο Final Four του Βερολίνου, με την πρόκριση ύστερα από 12 χρόνια.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Εργκίν Αταμάν, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης και της σπουδαίας αυτής νίκης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους υποστηρικτές των «πρασίνων», αφιερώνοντας μάλιστα σε αυτούς τον χαρακτηριστικό πανηγυρισμό του με υψωμένες γροθιές.

«Συγχαρητήρια στην Μακάμπι, έπαιξαν δυνατά και έχουμε σεβασμό για αυτούς. Είχαμε τρομερή ατμόσφαιρα, το αξίζαμε όλη τη σεζόν, ήμασταν δεύτεροι στην κανονική περίοδο. Χάσαμε ένα ματς στην έδρα μας, όμως ποτέ δε χάσαμε την αυτοπεποίθηση μας, πιστεύαμε στους εαυτούς μας.

Θέλω να δείξω τις γροθιές μου στον κόσμο, και τις αφιερώνω στον κόσμο του Παναθηναϊκού, σε όσους μας στήριξαν από την Τουρκία και σε όλους. Τώρα, είμαστε υποψήφιοι πρωταθλητές».

ο Αταμάν με τον κόσμο του Παναθηναϊκού

Subscribe

Related articles

Ρεκόρ επισκεψιμότητας στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Η μέρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα είναι η...

Λέει αντίο στη Νέα Σαλαμίνα ο Μαργκάσα

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο...

Χρύσης Μιχαήλ: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες»

 Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της τελικής φάσης...

Η ανάρτηση της Πάφου για τον τελικό

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ COCA COLA ΠΑΦΟΣ ...