Ανόρθωση: Το επικρατέστερο σενάριο για το αριστερό άκρο της άμυνας

Με τον Κίκο να έχει υποβληθεί σε επέμβαση και τον Κορέια να απουσιάζει, το μεγάλο ερωτηματικό της Ανόρθωσης ενόψει του αυριανού (25/2, 16:00) αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είναι το ποιος θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας.

Η απουσία του Κορέια αλλά και του Κίκο δημιουργούν εύλογα ερωτηματικά για το τι θα πράξει για το αριστερό άκρο της άμυνας ο Γκαγιέγο στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ (25/2, 16:00). Τα σενάρια είναι τρία. Να παίξει αριστερό μπακ ο Μακούν που είναι μία θέση που έχει αγωνιστεί ξανά, να μετατεθεί ο Μηνάς Αντωνίου αριστερά ή να πάει με τριάδα στην άμυνα ο Γκαγιέγο.

Το επικρατέστερο σενάριο φαντάζει το πρώτο. Δηλαδή να παίξει ο Μακούν αριστερό μπακ και να μην ανεβαίνει πολύ για να είναι προσεκτικός και να μην αφήνει χώρους. Η απόφαση ανήκει στον Γκαγιέγο που έχει διάφορα στο μυαλό του. Το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ είναι εξαιρετικά σημαντικό για την Ανόρθωση και την μετέπειτα πορεία της στο πρωτάθλημα και υπάρχει μεγάλη πίστη.

Αυτό φαίνεται και από τη διάθεση των εισιτηρίων που πάει πολύ καλά και δεν αποκλείεται να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος». Αγωνιστικά εκτός είναι οι τιμωρημένοι Κάργας και Κορέια, όπως οι τραυματίες Γκερέρο και Αρτυματάς. Αμφίβολοι και μάλλον εκτός θα μείνουν οι Μουσοντά και Ουαρίς. Ο Κίκο έχει υποβληθεί σε εγχείρηση στο γόνατο και θα απουσιάσει μερικές βδομάδες.

Subscribe

Related articles

Ξανά θεραπεία ο Μούργκ, κρίνεται αύριο η συμμετοχή του με Άρη

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για τον...

Επίσημη η παραμονή Πετράκη στον Παναιτωλικό

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του...

Όλα έτοιμα για τον σπουδαιότερο αγώνα στην ιστορία της Πάφου!

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι τον μεγάλο τελικό κυπέλλου...

Η… τραμπάλα με τους Κβιλιτάια και Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ

Ημέρα έντονων διεργασιών είναι η σημερινή για τον...

Στο MEGA ο ιστορικός τελικός Ολυμπιακός – Φιορεντίνα

Το MEGA δίνει το παρών στο κορυφαίο γεγονός στην...