Ανοίγει την Τετάρτη το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, ωράρια και τιμές εισιτηρίων

Από το πρωί της Τετάρτης (24/4) ανοίγει για το κοινό το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να γνωστοποιούν τόσο τα ωράρια λειτουργίας, όσο και τις τιμές των εισιτηρίων.

  • Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε τα εγκαίνια του εντυπωσιακού Μουσείου Ιστορίας στην OPAP Arena το περασμένο Σάββατο, το οποίο πλέον είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του καθώς από το πρωί της Τετάρτης (24/4) θα λειτουργήσει για πρώτη φορά για το κοινό. Παράλληλα η Ένωση ανακοίνωσε τα ωράρια που θα είναι ανοικτό, αλλά και τις τιμές των εισιτηρίων τόσο για το Μουσείο Ιστορίας, όσο και συνδυαστικά με το Μουσείο του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του και να τους προσφέρει μία μοναδική εμπειρία!

Από αύριο Τετάρτη 24 Απριλίου το Μουσείο τίθεται σε πλήρη λειτουργία και θα περιμένει τους φίλους της ομάδας μας και όλους τους Ελληνες για ένα «ταξίδι» στις μνήμες των 100 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Από τις 10 π.μ. και μέχρι την ώρα έναρξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (8.30 μ.μ.) το Μουσείο θα είναι ανοιχτό για το κοινό, ενώ σε καθημερινή βάση οι ώρες λειτουργίας του θα είναι από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ. Οι ώρες αυτές θα τροποποιούνται τις μέρες των αγώνων, αναλόγως με την ώρα έναρξής τους. Τις Δευτέρες το Μουσείο θα είναι κλειστό.

Η τιμή του απλού ατομικού εισιτηρίου θα είναι 15 ευρώ. Θα ισχύουν επίσης συνδυαστικά εισιτήρια για επίσκεψη στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ και στο Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού, με την τιμή του απλού εισιτηρίου στα 22 ευρώ.

Εισιτήρια εκδίδονται ηλεκτρονικά, αλλά και σε φυσικό σημείο πώλησης στην είσοδο του Μουσείου. Συνιστούμε, ωστόσο, την αγορά εισιτηρίων μέσω ίντερνετ, για την αποφυγή ταλαιπωρίας.

Μπορείτε να δείτε εδώ τις τιμές των εισιτηρίων και να αγοράσετε τα εισιτήριά σας online

Τρόποι επικοινωνίας
Τηλέφωνο: 2118886060
Email: [email protected]

Subscribe

Related articles

Οι αντίπαλοι της Εθνικής Νέων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2024-25

Κόντρα σε Ιταλία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Μαυροβούνιο θα βρεθεί...

Το σπουδαίο επίτευγμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο φετινό Conference League (pic)

Με πρωταγωνιστή τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος πέτυχε...

«Γολγοθάς» περιμένει τον Κυπελλούχο Κύπρου

Ο νικητής του Κυπέλλου θα πάρει και το...

LIVE: Μπαρτσελονέτα – Ολυμπιακός

LIVE: Μπαρτσελονέτα - Ολυμπιακός. Η ομάδα πόλο ανδρών...