Αμπάτε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που έκανε μεγάλο ματς»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μίλαν στον τελικό του UEFA Youth League, επικρατώντας με 3-0 στην Ελβετία και κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο ελληνικής ομάδας σε διοργανώσεις της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Ο προπονητής των «ροσονέρι», Ινάτσιο Αμπάτε, μίλησε μετά το ματς και αποθέωσε τους Ερυθρόλευκους, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έκαναν μεγάλο ματς.

  • Διαβάστε επίσης: Ο Ελ Αραμπί πήρε βιντεοκλήση τους Νέους του Ολυμπιακού και μοίρασε συγχαρητήρια

Οι δηλώσεις του Ινάτσιο Αμπάτε:

«Είμαστε ευχαριστημένοι από την πρόοδο των παιδιών, για τη διαδρομή που έκαναν. Αναμφίβολα, από τη στιγμή που φτάνεις στον τελικό ελπίζεις να κατακτήσεις το τρόπαιο, όμως πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας που έκαναν ένα μεγάλο παιχνίδι. Ειλικρινά είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου.

Το ματς ήταν ισορροπημένο, κρίθηκε από κάποιες στιγμές: το πέναλτι. Είχαμε την ποιότητα για την ανατροπή αλλά πολύ γρήγορα δεχτήκαμε και δεύτερο γκολ. Έτσι είναι όμως τα πράγματα, πρέπει να γλείψουμε τις πληγές μας, να συγχαρούμε τους αντιπάλους μας και να προχωρήσουμε.

Το δεύτερο γκολ μάς έκοψε τα πόδια. Βλέπετε σήμερα πως και 2 χιλιάδες σουτ να κάναμε προς την αντίπαλη εστία, δεν θα βάζαμε γκολ. Είχαμε τις ευκαιρίες, αξίζαμε τουλάχιστον ένα γκολ, όμως έτσι κύλησαν τα πράγματα.

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία»

Δεν έχει πια νόημα να το σκεφτόμαστε άλλο. Πρέπει ειλικρινά να δώσουμε συγχαρητήρια στους αντιπάλους μας επειδή και για αυτούς ήταν ένα ιστορικό αποτέλεσμα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Subscribe

Related articles

Ένα «ευχαριστώ» στον Μεντιλίμπαρ για το «μνημείο» του “Villa Park” | Blog

Ο Βασίλης Σαμπράκος γράφει για την ιστορική εμφάνιση...

Τεν Χαγκ και Σμιντ υποψήφιοι για τον πάγκο της Μπάγερν

Το «όχι» του Ραλφ Ράνγκνικ στη Μπάγερν έχει...

Ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με τον Μιγκελίτο η Νέα Σαλαμίνα

Η Νέα Σαλαμίνα ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας με...

Παρέμεινε εκτός προπονήσεων ο Σάστρε, διήμερο το ρεπό στον ΠΑΟΚ

Ούτε την Μεγάλη Παρασκευή προπονήθηκε ο Ζόαν Σάστρε...