Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/05) στο Gazzetta

Η υπόκλιση των Άγγλων και του Τύπου της χώρας στον Ολυμπιακό και το do or die παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Η Ανάσταση του κόκκινου αιώνα! Ο Μεντιλίμπαρ πέτυχε μέσα σε τρεις μήνες όσα δεν κατάφερε κανείς στον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη. Είναι γεγονός το καλύτερο Πάσχα στην ιστορία του συλλόγου και μάλιστα στο κατώφλι της συμπλήρωσης των 100 χρόνων ιστορίας του. Ντελίριο! Κατακλύστηκε χθες το «Ελ. Βενιζέλος» από «ερυθρόλευκους» οπαδούς που υποδέχτηκαν τους ήρωες του Μπέρμιγχαμ.

Live Sport: Για ένα όνειρο ζω! Τρέλα για το ευρωπαϊκό από τον κόσμο του Ολυμπιακού μετά την τεσσάρα στο Μπέρμιγχαμ. Πανικός στο αεροδρόμιο κατά την επιστροφή των θριαμβευτών. Υποκλίθηκε όλη η Ευρώπη, πρώτη φαβορί πλέον για την κατάκτηση του Conference. Αποθέωση για Μεντιλίμπαρ που «έδεσε κόμπο» τον Έμερι. Μαζί Κώστα! Ξανά την Τρίτη την Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν και ο Μέγας Σλούκας.

Φως των Σπορ: Βαθιά υπόκλιση. Αποθέωση από τον Έμερι και τα αγγλικά ΜΜΕ για Ολυμπιακό και Μεντιλίμπαρ. Θριαμβευτικοί τίτλοι για τους Πειραιώτες, περί… σουβλίσματος, τσαγιού, ζαλάδας της Άστον Βίλα και «βραδιάς μιζέριας» των «χωριατών».

Κόκκινος Πρωταθλητής: ΔΕΟΣ! Βούλιαξε το αεροδρόμιο! «Φέρτε μας το ευρωπαϊκό»! Όλη η Ευρώπη είναι κόκκινη και… άφωνη! Παράκρουση! Υπόκλιση του διεθνή Τύπου στον Θρύλο.

Ώρα των Σπορ: Θα είναι πανέτοιμος! Ο χρόνος δουλεύει για τον Λιβάι Γκαρσία που θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να εμφανιστεί στο 100% στο ντέρμπι του Φαλήρου και να κάνει ξανά ότι έκανε στο ίδιο γήπεδο τον περασμένο Γενάρη.

Metrosport: «Φωτιά» όλα και όλοι για την κούπα! Το σχέδιο του Λουτσέσκου ώστε η ομάδα να «βγάλει» και στα τρία ματς που ακολουθούν την ενέργεια που οδήγησε στον θρίαμβο επί της ΑΕΚ. Η… παγίδα που πρέπει να αποφύγει ο ΠΑΟΚ στον «τελικό» με τον Ολυμπιακό.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Subscribe

Related articles

Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Νovibet!

Ατελείωτες δυνατότητες στο χέρι σου με το ανανεωμένο...

Πρωτάθλημα και κύπελλο Κίτρινε Θεέ! | Blog

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο...

Το «αντίο» του Βαλιέντε στον Αστέρα Τρίπολης

Ο Βαλιέντε που δεν θα συνεχίσει στον Αστέρα...

Στο «Αρτέμιο Φράνκι» για το Φιορεντίνα-Νάπολι ο Συλαϊδόπουλος του Ολυμπιακού

Στη Φλωρεντία βρίσκεται ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος προκειμένου να...

Εθνικός – Ολυμπιακός 4-10: Έκανε το 2-0 και προκρίθηκε στους τελικούς

Ο Ολυμπιακός τελείωσε εύκολα την υπόθεση πρόκριση στους τελικούς...