Αβέβαιο το μέλλον του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: Ενδέχεται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι γράφουν οι Άγγλοι

Καθόλου σίγουρο δεν είναι το μέλλον του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ με τους Άγγλους να μην αποκλείουν την αποχώρηση του το καλοκαίρι.

Πολλές ανακατατάξεις αναμένονται στη Λίβερπουλ με το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο Άρνε Σλοτ θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων» και θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ, με τον Ολλανδό να αναμένεται να φτιάξει το ρόστερ της νέας περιόδου μαζί με τον Μάικλ Έντουαρντς.

Σίγουρη θέση σε αυτό το ρόστερ πάντως δεν μοιάζει να έχει ο Κώστας Τσιμίκας. Σύμφωνα τουλάχιστον με τους Άγγλους, το μέλλον του Έλληνα αριστερού μπακ κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολο την δεδομένη στιγμή και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να παραχωρηθεί.

Στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ θέλουν να προχωρήσουν σε ένα «μίνι» λίφτινγκ του ρόστερ το ερχόμενο καλοκαίρι και οι «κόκκινοι» θα υποχρεωθούν να βγάλουν στην αγορά αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές του υπάρχον ρόστερ. Το «Liverpool Echo» δεν αποκλείει ο Τσιμίκας να είναι ένας εκ των ποδοσφαιριστών που θα παραχωρηθούν το καλοκαίρι με σκοπό να μαζευτεί ρευστό στα ταμεία και να γίνουν διάφορες προσθήκες που θα δυναμώσουν το υλικό που θα έχει στα χέρια του ο Σλοτ την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

🥈| Kostas Tsimikas is at risk of being surplus to requirements this summer, despite only signing a new deal in September. [@IanDoyleSport] pic.twitter.com/YF23RobP29

— Anfield Edition (@AnfieldEdition) May 1, 2024

Subscribe

Related articles

Τέλος ο Τερίμ από τον Παναθηναϊκό, προ των πυλών ο Κόντης!

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό...

Ο Σο υπέστη υποτροπή και είναι αμφίβολος για το EURO 2024

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιβεβαίωσε πως ο Λουκ...

Ολυμπιακός: Πρώτος ημιτελικός με τον Παναθηναϊκό

Στη «μάχη» των ημιτελικών των πλέι οφ του πρωταθλήματος...

Στα «μαχαίρια» Τσάβι – Λαπόρτα, ανοικτό ξανά το διαζύγιο!

Οι δηλώσεις του Τσάβι για την οικονομική κατάσταση...