Έχασε το back2back ο Άρης Λεμεσού, μην χάσει και την Ευρώπη

Αν και ο Άρης έψαξε χθες την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας ότι μπορεί στα δύσκολα ν’ αντιδράσει, χαμένες ευκαιρίες, ατυχίες, αστοχία και άλλες συγκυρίες, στέρησαν από την ελαφρά ταξιαρχία το βαθμολογικό κέρδος στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Τη 10η ήττα στο φετινό πρωτάθλημα δέχθηκε χθες ο Άρης Λεμεσού, όπου τον άφησε για τα καλά πίσω στον βαθμολογικό πίνακα από τις ψηλές θέσεις. Από τη στιγμή που είναι στο πλην 8 από την πρώτη θέση, όπου βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, απομένοντας τρεις αγωνιστικές για το φινάλε, τότε ο στόχος για τη διατήρηση των σκήπτρων, για το back2back έκανε… φτερά.

Ακόμη ένας στόχος έχει χαθεί για τον Άρη, είναι και με την πλάτη στον τοίχο για πρόκριση στον τελικό κυπέλλου μετά την ήττα στον πρώτο ημιτελικό από την Ομόνοια με 0-3, έτσι, αυτό που απομένει για τη Λεμεσιανή ομάδα είναι να τερματίσει σε μία από τις προνομιούχες θέσεις που οδηγούν σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αν και ο Άρης έψαξε χθες την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, δείχνοντας ότι μπορεί στα δύσκολα ν’ αντιδράσει, χαμένες ευκαιρίες, ατυχίες, αστοχία και άλλες συγκυρίες, στέρησαν από την ελαφρά ταξιαρχία το βαθμολογικό κέρδος στο εντός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ Λάρνακας.

Το γκολ στις καθυστερήσεις που δέχθηκε έδωσε ακόμη ένα πικρό ποτήρι σε αυτή τη β΄ φάση του πρωταθλήματος στον Άρη και το… καράβι διεκδίκησης του τίτλου έχει απομακρυνθεί για τα καλά.

Πλέον, ο Άρης μη έχοντας χρόνο αυτή τη στιγμή να ψάξει να αξιολογήσει να βρει τους λόγους της κάτω βόλτας στη β΄ φάση, θα πρέπει να δώσει ότι έχει και δεν έχει για να μην ολοκληρώσει τη σεζόν με τόσο απογοητευτικό πρόσωπο και να χαθούν τα πάντα.

Ρεβάνς ημιτελικής φάσης κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, όπου θα το παλέψει και ότι βγει, μετά την ήττα της περασμένης βδομάδας με 0-3.

Ακολούθως, για το πρωτάθλημα, το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε, λέει για τον Άρη ως αντιπάλους ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, Πάφος FC στο «ΆλφαΜέγα Stadium» και Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Τρία παιχνίδια όπου θα ψάξει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή, ευελπιστώντας ότι θα εξασφαλίσει μία προνομιούχα θέση στον πίνακα που δίνει εισιτήριο συμμετοχής σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Subscribe

Related articles

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία των πλέι οφ της Superleague (pic)

Ολοκληρώθηκε το ελληνικό πρωτάθλημα με τη 10η, και τελευταία,...

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-2: Του έκλεισε το σπίτι ο Ποντένσε και έστειλε τους Ερυθρόλευκους στην Ευρώπη

Περισσότερα σε λίγο…Έτσι παρατάχθηκανΟ Χρήστος Κόντης παρέταξε τον Παναθηναϊκό,...

Χειροκροτήθηκε στη Λεωφόρο ο Ποντένσε μετά τη γκολάρα του

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Χειροκροτήθηκε στη Λεωφόρο ο Ποντένσε...

Ο Μπερνάρ με τρομερό σουτ έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στον...

Η Ίντερ έσωσε τον βαθμό στο φινάλε κόντρα στη Λάτσιο

Με γκολ του Ντούμφρις στο 87΄η Ίντερ έσωσε...