Όταν το Gazzetta βρισκόταν στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα, που θα γίνει το Μακάμπι

Η TSC Arena, έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, θεωρείται ένα από τα πιο κορυφαία και πιο μοντέρνα – εάν όχι το πιο μοντέρνο – στάδια στη Σερβία, όπου το Gazzetta είχε βρεθεί για την ανάγκη του ματς της Τόπολα με τον Ολυμπιακό.

Ήταν αρχές Οκτωβρίου και συγκεκριμένα στις 5 του συγκεκριμένου μήνα του 2023, όταν ο Ολυμπιακός παίζοντας για τη φάση των ομίλων του Europa League κρατούσε τη νίκη στα χέρια του στο ματς με τη Μπάτσκα Τόπολα, όμως εκείνη μείωσε στο 62′ και παίζοντας από το 70′ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ντόι ισοφάρισε στο 90′.

Αυτό ήταν και το παιχνίδι που είχε παίξει στο γήπεδο αυτό ο Ολυμπιακός. Ένα γήπεδο όπου είχε βρεθεί το Gazzetta για τις ανάγκες της κάλυψης της αναμέτρησης των 2 ομάδων.

🔴 “Θρύλε ολέ ολέ” από τους φίλους του Ολυμπιακού στη Σερβία. pic.twitter.com/BU4zQSwhoO

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) October 5, 2023

Σε αυτό το γήπεδο θα επιστρέψει ο Ολυμπιακός για τον αγώνα της 14ης Μαρτίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον θεσμό του Conference League. Ένα ματς που είναι πιθανό να γίνει χωρίς κόσμο αλλά εάν επιτραπούν φίλαθλοι ο πειραϊκός σύλλογος δεδομένα έχει δυναμική και στη γειτονική μας χώρα από πλευράς κόσμου.

Το Gazzetta στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα pic.twitter.com/q9H65bh9vw

— Dimitris Tomaras (@Dimis2009) February 23, 2024

Η TSC Arena, έδρα της Μπάτσκα Τόπολα, θεωρείται ένα από τα πιο μοντέρνα – εάν όχι το πιο μοντέρνο – στάδια στη Σερβία και χωράει 4.500 φιλάθλους. Σύμφωνα με τα standards και τα κριτήρια της UEFA είναι ένα στάδιο κατηγορίας 3, που σημαίνει πως μπορεί να φιλοξενεί διεθνή ματς.

Το Gazzetta στην έδρα της Μπάτσκα Τόπολα pic.twitter.com/q9H65bh9vw

— Dimitris Tomaras (@Dimis2009) February 23, 2024

Με βάση την ενημέρωση της ίδιας της Μπάτσκα Τόπολα το πλάνο σε σχέση με τις γηπεδικές της εγκαταστάσεις είχε και την πρόβλεψη να ενταχθεί στο γήπεδο και ένα υπερσύγχρονο ξενοδοχείο με 45 δωμάτια, εστιατόριο, χώρους για γυμναστική και αποκατάσταση αλλά και ένα μουσείο. Το συγκεκριμένο γήπεδο λειτουργεί από το 2021 με ένα κόστος κατασκευής που έφτασε στα 15 εκατ. ευρώ.

Το Gazzetta στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα pic.twitter.com/7waFU49GLs

— Dimitris Tomaras (@Dimis2009) February 23, 2024

Το Gazzetta στο γήπεδο της Μπάτσκα Τόπολα pic.twitter.com/ZgtNTMJ1TU

— Dimitris Tomaras (@Dimis2009) February 23, 2024

Subscribe

Related articles

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ: Με ονοματεπώνυμο Ραζβάν Λουτσέσκου

Το Gazzetta ρίχνει φως με κάθε λεπτομέρεια στην...

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε στην διάθεσή του...

Μεγάλη επιστροφή της Γιούβε, 3-3 από 0-3 μέσα στην Μπολόνια

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει στο 76' με...