Χαμένη ευκαιρία για τον Οθέλλο και «μοιρασιά» στο «Αμμόχωστος Επιστροφή»

Ισόπαλοι 1-1 στο «Αμμόχωστος Επιστροφή» αναδείχθηκαν Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

  • Λιγοστές φάσεις, χαμένο πέναλτι οι φιλοξενούμενοι
  • Γκολ και από τις δυο ομάδες, αλλά και πάλι μοιρασιά

Δεν έβγαλε νικητή το ματς ανάμεσα σε Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλο, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1. Έτσι, ο Οθέλλος δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τα ευνοϊκά για λογαριασμό του σημερινά αποτελέσματα (ήττες ΑΕΖ και Καρμιώτισσας) και να μειώσει την απόστασή του από τις θέσεις παραμονής.

Λιγοστές φάσεις, χαμένο πέναλτι οι φιλοξενούμενοι

Το πρώτο ημίχρονο είχε χαμηλό τέμπο, με τις καλές φάσεις να είναι λιγοστές. Οι γηπεδούχοι στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα είχαν δυο τελικές, με σουτ του Κονέ στο πρώτο λεπτό και του Ντουρμισάι στο 5’. Ο Οθέλλος απάντησε με δυο επικίνδυνες στιγμές. Στο 12’ ο Σανκαρέ μπήκε στην περιοχή, αλλά ο Κονατέ τον πρόλαβε πριν σουτάρει. Στο 28’ ο Ναρτίνι, βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά μπλόκαρε ο Μελίσσας. Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ο «ήρωας» στο πρώτο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, καθώς απέκρουσε το πέναλτι του Πιχ στο 41’. Η «εσχάτη των ποινών» προήλθε από λάθος στην άμυνα της Νέας Σαλαμίνας, με τον Σανκαρέ να ανατρέπεται από τον Ντάτκοβιτς, ο οποίος πήρε και κίτρινη κάρτα. Το 0-0 ήταν φυσικό επακόλουθο, με τους φιλοξενούμενους, πέρα από την τεράστια χαμένη ευκαιρία, να έχουν και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο τελευταίο στάδιο του ημιχρόνου.

Γκολ και από τις δυο ομάδες, αλλά και πάλι μοιρασιά

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε πολύ πιο δυναμικά, με τις δυο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες. Ο Σανκαρέ με δυνατό σουτ από πλάγια θέση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μελίσσα στο 50’ ενώ δυο λεπτά αργότερα η ομάδα του Χριστόδουλου Χριστοδούλου απείλησε με τον Κουσμάνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, αλλά το σουτ του πήγε άουτ. Τελικά, ο Οθέλλος επιβραβεύτηκε για την επιμονή του στο 56’. Ο Πιχ έβγαλε τη σέντρα, ο Ναρτίνι έκανε την πρώτη κεφαλιά, με τον Μελίσσα να αποκρούει εντυπωσιακά και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι, αλλά για κακή του τύχη ο Σανγκαρέ στην επαναφορά έστειλε την μπάλα εύκολα στα δίχτυα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 69’ με τον Κουσμάνοβιτς, ο οποίος βρέθηκε με πλάτη μέσα στην περιοχή, γύρισε και τέλειωσε ιδανικά τη φάση για την ισοφάριση. Στη συνέχεια, πέρασε αρκετή ώρα για να καταγραφεί αξιοσημειώτη στιγμή στο ματς και συγκεκριμένα περίπου 27 λεπτά: ο Μιγκελίτο σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ

Νέα Σαλαμίνα (Χριστόδουλος Χριστοδούλου): Μελίσσας, Σεργίου, Βίκτωρος (77′ Γκουανίνι), Ντάτκοβιτς, Κονατέ (59′ Οφόρι), Μιγκελίτο, Φράγκος (25′ Κορομά), Κατσιάρης, Κουσμάνοβιτς, Κονέ (77′ Προκωπίου), Ντουρμισάι (59′ Παπαγεωργίου).

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Ταουντούλ, Σταμούλης, Καστάνας, Κορίνους, Ανάνγκ, Ναρντίνι, Χριστοδούλου (75′ Χατζηπασχάλης), Μπραμπίγια (85′ Γιάνσεν), Κατσιατής (72′ Σούτο), Πιχ, Σανγκαρέ.

Subscribe

Related articles

Αναμονή για τις υπογραφές με Πολυκάρπου στον ΑΠΟΕΛ

Ο Πάρης Πολυκάρπου, ο 23χρονος αμυντικός μέσος, έχει...

Συμφώνησε με Πετράκη η Ομόνοια 29Μ!

Επιβεβαίωση για το ρεπορτάζ του Gazzetta, καθώς ο...

Η σύνθεση του Δ.Σ της Νέας Σαλαμίνας στη Γενική Συνέλευση

Με επίσημη ανακοίνωση της η Νέα Σαλαμίνα, ενημέρωσε...