Το «restart» του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ!

Λίγο οι συμμετοχές στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής και λίγο η πρόταση από τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι, η αλήθεια είναι πως είχαν «αποπροσανατολίσει» τον Ντάλσιο, φέρνοντας την κάθετη πτώση του. Παρουσιαζόταν… ξεκούρδιστος αγωνιστικά, δείχνοντας ότι το μυαλό του βρισκόταν αλλού.

Ο δυναμικός μέσος με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισάου που μετακόμισε στον ΑΠΟΕΛ μετά από πολύ καλές σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα των Παναιτωλικού, Ιωνικού στα τελευταία δύο παιχνίδι επέστρεψε στις «εργοστασιακές ρυθμίσεις». Ήταν εκ των κορυφαίων παικτών στη νίκη απέναντι στην Πάφο (1-0) και εκ των διασωθέντων στην πρόσφατη ήττα στο Στάδιο «Αλφαμέγα» (1-2).

Και στα δύο ματς, ο 27χρονος δεν σταμάτησε να τρέχει και να κλείνει χώρους. Καταγράφηκαν πολλές στιγμές που ο ΑΠΟΕΛ, κινδύνεψε να… πιαστεί στον ύπνο σε γρήγορες επιθέσεις του αντιπάλου και ο Ντάλσιο φρόντισε να τις «καταστρέψει». Μπορεί να υπέπεσε σε λάθη στις μεταβιβάσεις, αλλά κατά γενική ομολογία αποτέλεσε σημείο αναφοράς στο παιχνίδι των γαλαζοκιτρίνων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κατέγραψε 90λεπτα.

Εννοείται πως μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του. Το θετικό για τον παίκτη και κατ’ επέκταση για τον ΑΠΟΕΛ, είναι ότι ανέβηκε αγωνιστικά σε κρίσιμη φάση του μαραθωνίου, θυμίζοντας ξανά τον παίκτη που αποτέλεσε ηγετική φυσιογνωμία στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Subscribe

Related articles

Μεγάλη επιστροφή της Γιούβε, 3-3 από 0-3 μέσα στην Μπολόνια

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει στο 76' με...

Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν ο Κομπανί

Όνομα - έκπληξη για τον πάγκο της Μπάγερν...