Τελευταία αποστολή του Γιαννούλη κόντρα στον Παναιτωλικό

Ο Κώστας Γιαννούλης βρίσκεται για τελευταία φορά στην καριέρα σε αποστολή για το παιχνίδι του ΟΦΗ κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ιδιαίτερο είναι το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό για τον ΟΦΗ καθώς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Κώστα Γιαννούλη, ο οποίος αποφάσισε να… κρεμάσει τα παπούτσια του.

Ο Δέλλας μάλιστα, ανέφερε στα media ότι θα πρέπει να δώσουν το παρών όλος ο κόσμος του ΟΦΗ προκειμένου να χεικροτήσουν τον έμπειρο αμυντικό.

Η αποστολή της ομάδας μας για τον αγώνα κόντρα στον @FC_Panetolikos __ Squad list for the match against Panetolikos FC. #oficretefc #oficrete #ofifc #ofipan #slgr #matchday7 #playouts #greece #football #crete #monoofi pic.twitter.com/TQF1wcN57u

— OFI Crete F.C. (@OFI_Crete) May 10, 2024

Ο Τραϊανός Δέλλας άφησε εκτός αποστολής τόσο τον Αμπάντα όσο και τον Μεγιάδο που ταλαιπωρούνται από τραυματισμό όπως εκτός έμειναν και οι Μπρεσάν, Σωτηρίου και Αδαμάκης

Από εκεί και πέρα, η αποστολή είναι: Χριστογεώργος, Μπάουμαν, Λουκάο, Μαρινάκης, Βούρος, Γιαννούλης, Θοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Κουτεντάκη, Μπάκιτς, Μπάκου, Ισέκα, Χιμένεθ, Φελίπε, Μοσκέρα, Θεοδοσουλάκης.

Subscribe

Related articles

Γνωρίζει καλά από αμφισβήτηση ο Ματίας Αλμέιδα! | Blog

Μπορεί να ξημέρωσε ένα δύσκολο πρωινό για τον...

Στο τέλος, ο καθένας πήρε αυτό που του άξιζε | Blog

Ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος γράφει για το ίδιο το...

Euro U17: Νίκες για Δανία και Σερβία στην πρεμιέρα

Με το «δεξί» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο...

Εποχή Σλοτ στη Λίβερπουλ, ανακοινώθηκε ο Ολλανδός

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Άρνε Σλοτ...