Σλούκας: «Τα 12 χρόνια ήταν πολλά, είμαστε όλοι πεινασμένοι»

Ο Κώστας Σλούκας στάθηκε στην… πείνα του Παναθηναϊκού AKTOR για το Final Four της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα ψάξει το 7ο του αστέρι στο Βερολίνο και ο Κώστας Σλούκας μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, δείχνοντας την… πείνα που υπάρχει στην ομάδα, αλλά και τη χαρά του για ότι έχει καταφέρει.

  • Final Four 2024, Αταμάν: «Υπόσχομαι πως θα έχουμε το 7ο αστέρι στο ΟΑΚΑ»

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για τους συμπαίκτες μου και την ομάδα. Ο Παναθηναϊκός ανηκει εδώ, στο υψηλό επίπεδο. Τα 12 χρόνια ήταν πολλά. Δεν υπάρχει γνώση, όλοι είναι πεινασμένοι. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί. Είμαι πολύ τυχερός. Σε μια καριέρα 12-13 χρόνων έχω παίξει σε μεγάλες ομάδες, όπως και ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε. Οι ομάδες δεν στέκονται σε πρόσωπα. Ο ημιτελικός είναι σαν την πρωτη μου φορά. Προσπαθώ να ετοιμάσω τον εαυτό και το κορμί μου. Όλα γίνονται και χρειάζεσαι και την τύχη. Παλεύεις για το καλύτερο, δηλαδή να περάσεις στον τελικό. Αυτό είναι το σημαντικότερο», ανέφερε ο αρχηγός του τριφυλλιού.

Για τη Φενέρ: «Σέβομαι πολύ τη Φενέρ, έχει σπουδαία ομάδα, φοβερό προπονητή και μεγάλους παίκτες. Πάντα είναι προετοιμασμένοι στα ματς. Σε τέτοια ματς υπάρχει η τακτική, αλλά κυρίως το πόσο θες τη νίκη. Ρόλο παίζει και οι προσωπικότητες των παικτών. Και η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού. Ελπίζω να είναι μαζί μας».

Για τον Αταμάν: «Ο Αταμάν αισιόδοξος άνθρωπος. Σίγουρος για τη δουλειά του. Κατάφερε σπουδαία πράγματα. Όταν μιλήσαμε τον πρώτο καιρό, είπαμε πως πιστεύουμε ότι μπορούμε να βρεθούν εδώ. Το μεταφέρει και στα αποδυτήρια. Ο ηγέτης της ομάδας νιώθει αυτοπεποίθηση και αυτό τους παρασύρει όλους».

Για τον Σάρας: «Του είπα πως το 2009 ήταν ένα από τα είδωλά μου. Η ομάδα του Παναθηναϊκού το 2009 ήταν η καλύτερη στην ιστορία της Euroleague.Το 2016 το καλάθι του Χριάπα μας έκανε να ηττηθούμε, τότε που ήμουν στην Φενέρ. Θα παλέψουμε να πάμε στον τελικό».

«Σπουδαίο για την Ελλάδα που έχει δύο ομάδες στο Final Four. Πέρυσι πήρα μια δύσκολη απόφαση. Χαρούμενος που τα κατάφερα. Με αντιπροσωπεύει το κίνητρο και όταν δεν το έχω, τότε θα σταματήσω. Ο Παναθηναϊκός άξιζε να είναι εδώ. Ήταν πολλά τα 12 χρόνια χωρίς Final Four», ανέφερε στη συνέχεια.

Subscribe

Related articles

EURO 2024: Όσες μπύρες δεν προσγειώθηκαν πάνω μας, ας ξαναμπούν στο ψυγείο | Blog

Ο Γιάννης Σαπουντζάκης γράφει από το Ντόρτμουντ για...

Οι μεταγραφές που θα αλλάξουν το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και η προετοιμασία

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ τρέχουν, με μεγάλη...

Το… συνθηματικό της γερμανικής αστυνομίας για όσους κινδυνεύουν από ultras

Η γερμανική αστυνομία είναι προετοιμασμένη για τον αγώνα...

Ανανέωσε και συνεχίζει με Στρέζο στην Α΄κατηγορία η Ομόνοια 29ης Μαΐου

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους...

Στην τελική επιλογή της Βενεζουέλας για το Copa America ο Μακούν

Ο Κριστιάν Μακούν, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα...

Εuro 2024: Με Bet Builders, Χόιλουντ και Φόντεν στα ματς της Κυριακής!

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για...