Αταμάν: «Υπόσχομαι πως θα έχουμε το 7ο αστέρι στο ΟΑΚΑ»

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four και υποσχέθηκε πως θα οδηγήσει το τριφύλι στο έβδομο ευρωπαϊκό στέμμα.

O Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR θα ψάξει το 7ο του τρόπαιο Euroleague στο Βερολίνο. Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στη συνέντευξη Τύπου του Final Four και υποσχέθηκε πως θα φέρει το έβδομο αστέρι στο ΟΑΚΑ, ενώ δήλωσε περήφανος για την πορεία της ομάδας του.

«Ήταν μεγάλη πρόκληση ότι υποσχεθήκαμε το Final Four. Ο Παναθηναϊκός είναι από τις πιο πετυχημένες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε εδώ στο Final Four. Εύχομαι όλοι οι φίλοι της ομάδας να απολαύσουν το Final Four. Τι να υποσχεθώ; Όλοι περιμένουν το έβοδμο αστέρι. Υπόσχομαι πως θα το έχουμε στο ΟΑΚΑ», ανέφερε αρχικά.

Για τη μάχη κόντρα σε ομάδα της χώρας του, την Φενέρ: «Αυτή δεν είναι μια διοργάνωση εθνικών ομάδων. Είμαι Τούρκος προπονητής και εκπροσωπώ τη χώρα μου, όπως και την ελληνική ομάδα που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή. Απέναντι υπάρχει ένας Λιθουανός προπονητής. Το σημαντικό είναι πως θα παίξουμε με μια μεγάλη ομάδα, με τη Φενέρμπαχτσε. Σέβομαι την αντίπαλη ομάδα και τον κόσμο της. Δεν έχω πολλά συναισθήματα, έχω εμπειρία σε Final Four και έχω κατακτήσει το τρόπαιο 2 φορές. Θα προσπαθήσω να το πάρω ξανά».

Για το επεισόδιο με τους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε: «Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, ξεκινώντας από τα στελέχη της Euroleague μέχρι και την αστυνομία. Δεν θέλω να μιλήσω για το μικρό επεισόδιο με τους λίγους φίλους της Φενέρμπαχτσε. Δεν εκπροσωπούν αυτοί τον κόσμο της. Σέβομαι τον κόσμο της Φενέρ. Εδώ θα μιλήσουμε για μπάσκετ».

Για το ότι είναι ο πρώτος μετά τον Ομπράντοβιτς που οδηγεί τον Παναθηναϊκό σε Final Four: «Δεν πιστεύω ότι… έσπασα την κατάρα. Απλά πιστεύω στους παίκτες μου, στον οργανισμό. Οι φίλαθλοι μας πιστεύουν σε μας από την πρώτη μέρα που ήρθα στο ΟΑΚΑ. Τώρα είναι νέα εποχή, νέοι παίκτες, νέο staff και είμαι περήφανος που είμαι εδώ».

☘️⭐ Ο Αταμάν υποσχέθηκε το 7ο αστέρι στο ΟΑΚΑ! pic.twitter.com/wKNUpvR1md

— gazzetta.gr (@gazzetta_gr) May 23, 2024

Subscribe

Related articles

EURO 2024: Όσες μπύρες δεν προσγειώθηκαν πάνω μας, ας ξαναμπούν στο ψυγείο | Blog

Ο Γιάννης Σαπουντζάκης γράφει από το Ντόρτμουντ για...

Οι μεταγραφές που θα αλλάξουν το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και η προετοιμασία

Οι μεταγραφικές εξελίξεις στον ΑΠΟΕΛ τρέχουν, με μεγάλη...

Το… συνθηματικό της γερμανικής αστυνομίας για όσους κινδυνεύουν από ultras

Η γερμανική αστυνομία είναι προετοιμασμένη για τον αγώνα...

Ανανέωσε και συνεχίζει με Στρέζο στην Α΄κατηγορία η Ομόνοια 29ης Μαΐου

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους...

Στην τελική επιλογή της Βενεζουέλας για το Copa America ο Μακούν

Ο Κριστιάν Μακούν, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα...

Εuro 2024: Με Bet Builders, Χόιλουντ και Φόντεν στα ματς της Κυριακής!

Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής για...