Ποιος είναι ο καλύτερος σκόρερ της φετινής σεζόν στην Euroleague; (poll)

Με αφορμή τον… ντόρο που έχει προκληθεί τις τελευταίες εβδομάδας αναφορικά με τον καλύτερο σκόρερ στη φετινή Euroleague, το Gazzetta δίνει τον λόγο στους αναγνώστες προκειμένου να πάρουν θέση και να ψηφίσουν τον παίκτη που κάνει τη μεγαλύτερη διαφορά τη σεζόν 2023-24.

Αν μη τι άλλο είναι ευλογία για μια ομάδα να έχει (τουλάχιστον) έναν παίκτη, ο οποίος θα γνωρίζει «χίλιους και δύο τρόπους» προκειμένου να σκοράρει.

Πολλές φορές, αν όχι τις περισσότερες, το σκοράρισμα και η επαφή με τα αντίπαλα καλάθια είναι κάτι το έμφυτο. Ταλέντο σε συνδυασμό με ικανότητα. Και αν μη τι άλλο η Euroleague έχει να επιδείξει παραδοσιακά τέτοιους παίκτες. Φέτος, ειδικά, η κουβέντα για τον πιο αποτελεσματικό σκόρερ, έχει «φουντώσει» για τα καλά.

Ειδικά μετά το μεγάλο επίτευγμα του Μάικ Τζέιμς να προσπεράσει τον Βασίλη Σπανούλη στην κορυφή της σχετικής λίστας όλων των εποχών. Και να ‘ταν μόνο αυτό; Ο Μάρκους Χάουαρντ πραγματοποίησε τρομερό «finish» στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης με συνεχόμενες «30άρες», ο Γουέιντ Μπάλντγουν ξεδίπλωσε φέτος τις επιθετικές του αρετές ενώ στην εξίσωση έχει μπει για τα καλά και ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος με τη σειρά του «κουβάλησε» σε πολλά ματς τον Παναθηναϊκό AKTOR έως και το αβαντάζ της έδρας στα φετινά play off.

Βέβαια την παράσταση κατάφερε να κλέψει ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, ο οποίος έσπασε όλα τα κοντέρ με τους 50 πόντους του απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου και σημείωσε ρεκόρ βραδιάς στην ιστορία της Euroleague. Ποιον άφησε πίσω του; Τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος με τη σειρά του συνέχισε να είναι αποτελεσματικός για λογαριασμό της ομάδας του, κάτι που αποτυπώθηκε και στον πίνακα των 10 καλύτερων σκόρερ της φετινής Euroleague.

Με αφορμή τον ντόρο για τον καλύτερο σκόρερ της διοργάνωσης, το Gazzetta δίνει τον λόγο στους αναγνώστες για να ψηφίσουν τον καλύτερο σκόρερ της σεζόν 2023-24. Σας δίνει στο… πιάτο το φετινό TOP-10 και εσείς καλείστε να επιλέξετε τον καλύτερο, πιο αποτελεσματικό, πιο επιδραστικό και πιο χαρισματικό σκόρερ της χρονιάς!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΚΟΡΕΡ ΤΗΣ EUROLEAGUE 2023-24
ΠΑΙΚΤΗΣ ΟΜΑΔΑ Μ.Ο. ΠΟΝΤΩΝ
1. Μάρκους Χάουαρντ Μπασκόνια 19.4
2. Μάικ Τζέιμς Μονακό 18.7
3. Γουέιντ Μπάλντγουιν Μακάμπι 17.7
4. Κίναν Έβανς Ζάλγκιρις 17.3
5. Νίκολα Μίροτιτς Αρμάνι Μιλάνο 16.9
6. Σέιν Λάρκιν Αναντολού Εφές 16.8
7. Σέιβον Σιλντς Αρμάνι Μιλάνο 15.7
8. Κέντρικ Ναν Παναθηναϊκός 15.5
9. Κέβιν Πάντερ Παρτίζαν 15
10. Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις Φενέρμπαχτσε 14.5

Loading…

Subscribe

Related articles

Κασναφέρης για την Κηφισιά: «Η ζωή συνεχίζεται και η ζωή προχωράει»

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για τον υποβιβασμό της...

Στις 20 Μαΐου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας

Την Δευτέρα 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική...

Η ΑΕΚ Λάρνακας ζητάει το 10% της Βόρειας κερκίδας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Το Gazzetta Cyprus έχει τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά...

Ατομικό οι Μπερνάρντ και Χουάνκαρ, αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Τσέριν

Με αρκετές απουσίες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του...

Η Μπαρτσελόνα «δένει» τον Κουμπαρσί με ρήτρα ένα δις!

Φροντίζει για το παρόν αλλά και το μέλλον...