Νοκ-άουτ ο Γκατσίνοβιτς, θα επανεκτιμάται η κατάστασή του

Εκτός από την αναμέτρηση με τη Λαμία με έντονες ενοχλήσεις έμεινε για την ΑΕΚ ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ταξίδεψε η ΑΕΚ στη Λαμία καθώς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στις προπονήσεις των προηγούμενων ημερών και δεν θα είναι διαθέσιμος το επόμενο διάστημα.

Η κατάσταση του Γκατσίνοβιτς θα επανεκτιμάται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, χωρίς αυτή τη στιγμή να μπορεί να ειπωθεί με ασφάλεια το πότε ακριβώς θα είναι σε θέση να επανέλθει στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Αναμφισβήτητα αποτελεί πλήγμα για την ΑΕΚ η απουσία του «Γκάτσι», ο οποίος είχε ανεβάσει ξανά την απόδοσή του αποτελώντας σταθερά τη βασικότατη επιλογή του Αλμέιδα για την αριστερή πλευρά, με τους κιτρινόμαυρους βέβαια να έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες και να ανταποκρίνονται.

Από εκεί και πέρα ο Ρότα θα χρειαστεί μερικές μέρες αποφόρτιση ακόμα, με τον Λιβάι Γκαρσία να ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων και να αναμένεται σύντομα και αυτός να επιστρέψει, ενώ όπως είναι γνωστό για λίγο ακόμα θα παραμείνουν εκτός και οι Μουκουντί και Ζίνι με τους μυϊκούς τραυματισμούς που έχουν αποκομίσει.

Subscribe

Related articles

Τα νέα για Ορτέγκα και η αποθέωση του Ποντένσε

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν είχε στην διάθεσή του...

Μεγάλη επιστροφή της Γιούβε, 3-3 από 0-3 μέσα στην Μπολόνια

Η Γιουβέντους βρέθηκε να χάνει στο 76' με...

Υποψήφιος για τον πάγκο της Μπάγερν ο Κομπανί

Όνομα - έκπληξη για τον πάγκο της Μπάγερν...