Λούνιν: ‘Πήρα ρίσκο με τον Μπερνάρντο Σίλβα και βγήκε’

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λούνιν: “Πήρα ρίσκο με τον Μπερνάρντο Σίλβα και βγήκε”

-

Ο Αντρέι Λουνίν της Ρεάλ αποκρούει πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο
Ο Αντρέι Λουνίν της Ρεάλ αποκρούει πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι στα προημιτελικά του Champions League 2023-2024 στο “Ετιχάντ”, Μάντσεστερ | Τετάρτη 18 Απριλίου 2024 © 2024/DAVE SHOPLAND/AP IMAGES

Ο Αντρέι Λούνιν εξήγησε τι σκέφτηκε κι έπιασε το πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα στο κέντρο, στον θρίαμβο της Ρεάλ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αντρέι Λούνιν ήταν ο πρωταγωνιστής της Ρεάλ στην πρόκριση στα πέναλτι εις βάρος της Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ουκρανό τερματοφύλακα να κάνει δύο επεμβάσεις, στον Μπερνάρντο Σίλβα που εκτέλεσε στο κέντρο και στον Ματέο Κόβατσιτς που εκτέλεσε δεξιά.

Ο Λούνιν μίλησε στο Movistar για το κατόρθωμά του και εξήγησε πώς επέλεξε να μην πέσει στην εκτέλεση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού: “Υπάρχει εξουθένωση, είναι ένας εκτός έδρας αγώνας Champions League, υποφέραμε πολύ. Αλλά είμαι πολύ ευγνώμων στην ομάδα για όλα όσα παλέψαμε. Πριν από τα πέναλτι προετοιμαστήκαμε για όλους τους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι που είχαν μείνει στο γήπεδο, πήραμε το ρίσκο με έναν, με τον Μπερνάρντο Σίλβα κι ευτυχώς μας βγήκε. Είχα τρεις επιλογές, μία ήταν να μείνω στο κέντρο και αυτό αποφάσισα”.

“Σε αυτές τις περιπτώσεις λέω ότι υπάρχουν αυτά τα παιχνίδια που υποφέρεις, που πρέπει να ξεπεράσεις τα όρια, που δεν μπορείς πάντα να έχεις την μπάλα και να είσαι η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Για μένα είναι μια σπουδαία εμπειρία και η ομάδα υπέφερε πολύ. Δεν μπορώ να τρέξω για πέντε λεπτά κι αυτοί έτρεξαν 120 λεπτά”.

Subscribe

Related articles

Αντίδραση μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ: «Προκύπτουν θέματα ασφαλείας»

Μετά την ανακοίνωση των «γαλαζοκίτρινων» σχετικά με το...

Διπλή επέμβαση ο Μπιανκόν σε χέρι και γόνατο

Ολυμπιακός: Διπλή επέμβαση ο Μπιανκόν...

Τεράστιο πλήγμα για το Βέλγιο, χωρίς τον Κουρτουά στο EURO 2024

Χωρίς τον Τιμπό Κουρτουά θα ταξιδέψει η αποστολή...

«Ο Οζέγκοβιτς μπορεί να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ»

Στην πατρίδα του Ογκνιεν Οζέγκοβιτς υποστηρίζουν πως ενδέχεται...

Στο ΣΕΦ για το Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα ο Μεντιλίμπαρ (pics)

Στο ΣΕΦ βρίσκεται ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το...

Με μπουφάν «Τόνι Μοντάνα» στο Βελιγράδι

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος διάλεξε ένα ιδιαίτερο μπουφάν, κατά...