Η πλάκα του Χρυσόπουλου στον Πήλιο: ‘Ένα γκολ βάλε ρε, όχι δύο, ένα’

ΑΕΚ

Η πλάκα του Χρυσόπουλου στον Πήλιο: “Ένα γκολ βάλε ρε, όχι δύο, ένα”

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΤΣΑΡΑΣ

Η πλάκα του Χρυσόπουλου στον Πήλιο:

Ο Στάυριος Πήλιος ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νικηφόρας αναμέτρησης (3-0) με την Κηφισιά για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Το μόνο που έλειψε από τον αριστερό μπακ ήταν το γκολ, το οποίο ζήτησε επιτακτικά από τον συμπαίκτη του ο Κωνσταντίνος Χρυσόπουλος μέσα από ένα απολαυστικό τρολάρισμα.

Η ΑΕΚ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Κηφισιάς για την 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Η Ένωση κέρδισε με 3-0 και σε συνδυασμό με το ευρύ πέρασμα με 4-1 του Ολυμπιακού από την Τούμπα βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε ξανά για την ΑΕΚ, με τα βλέμματα, ωστόσο, να τραβά ο Σταύρος Πήλιος, καθώς ο αριστερός μπακ δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα στον τρόπο παιχνιδιού της Ένωσης και να αποδεικνύει ότι έχει μέλλον στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Αυτό, όμως, που έλειψε από τη στατιστική του Πήλιου ήταν το γκολ, καθώς σε δύο ευκαιρίες που του δόθηκαν με την ομάδα των Βορείων Προαστίων αστόχησε ισάριθμες φορές να βρει την εστία, με τον συμπαίκτη του, Κωνσταντίνο Χρυσόπουλο, να τον τρολάρει στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ένα βάλε ρε, όχι δύο, ένα“, έπιασε η κάμερα της ΑΕΚ να λέει ο Χρυσόπουλος στον Πήλιο, στιγμιότυπο το οποίο ανέβασε η Ένωση στα social media της.

Subscribe

Related articles

Νέο πλήγμα στην Άστον Βίλα πριν τον Ολυμπιακό!

Μια ακόμη πολύ σημαντική απουσία καλείται να διαχειριστεί ο...

Παναγιώτης Γιάννου για τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ

Το ζήτημα τεχνικού διευθυντή της ΑΕ Λεμεσού ήταν...

Προπονήσεις και 4ήμερη άδεια για το Πάσχα στον Αστέρα Τρίπολης

Οι προπονήσεις συνεχίζονται στον Αστέρα, με την ομάδα...

Πούλησε τις μετοχές του στην Κρουζέιρο ο Ρονάλντο, σειρά έχει η Βαγιαδολίδ

Ο Ρονάλντο πούλησε την Κρουζέιρο όπως έκανε γνωστό...