«Ερυθρόλευκο» ντελίριο και στην Κύπρο για το έπος του Ολυμπιακού

Χτυπά δυνατά στην Κύπρο η καρδιά του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσε να μη συμμετάσχει στη χθεσινή ιστορική πρόκριση της λατρεμένης τους ομάδας, στον τελικό του Conference League.

Οι σύνδεσμοι φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» στη Μεγαλόνησο, αρκετά δραστήριοι και πάντα δίπλα σε όλα τα αθλήματα, ζουν και αυτοί με το δικό τους τρόπο αυτές τις μεγάλες στιγμές του «θρύλου» σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Χθες βράδυ είχαν την τιμητική τους, η Λεμεσός, η Λάρνακα, η ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου και η Λευκωσία, με εκατοντάδες φίλους της ομάδας, σε κατάσταση έκστασης.

Οι Πειραιώτες με μαγκιά, κατάθεση ψυχής, πολλά καντάρια μπάλα και, έχοντας στον πάγκο τους έναν εξαίρετο προπονητή, που «αδικείται» από το προφίλ χαμηλών τόνων που διατηρεί, έκαναν όλη την Ευρώπη να παραμιλάει. Και ασφαλώς έπεται και συνέχεια, με το φινάλε στις 29 Μαϊου, σε ελληνικά χώματα όπως είπε και ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, φανερά συγκινημένος.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το πανηγυρικό κλίμα ανείπωτης χαράς, συγκίνησης και μπόλικης «τρέλας», δέσποζε σε όλα τα Ολυμπιακά στέκια της Κύπρου.
Με ασταμάτητα συνθήματα, κορναρίσματα, βεγγαλικά που έκαναν τη νύχτα μέρα και με την αδημονία του μεγάλου τελικού ασφαλώς!

Επιπρόσθετα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» βρέθηκε χθες βράδυ για ακόμα μία φορά , σημαντικός αριθμός Κυπρίων φίλων του Ολυμπιακού, για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους. Και σίγουρα αυτό που βίωσαν τους… ξεπερνά.

KARAISKAKIS 1

KARAISKAKIS 2
Μέλη οργανωμένων συνδέσμων φιλάθλων της Κύπρου, αλλά και μεμονωμένα αρκετοί άλλοι επίσης, υποστήριξαν με τη ψυχή τους τον λατρεμένο τους Ολυμπιακό, στο σημαντικότερο παιχνίδι της ένδοξης ιστορίας του, μέχρι ασφαλώς το επόμενο, στην «ΟΠΑΠ ΑΡΕΝΑ». Και θα το πράξουν και στις 29 του μήνα, παρόλο που τα μαγικά χαρτάκια είναι λίγα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των απανταχού Ολυμπιακών. Ωστόσο οι δεσμοί φιλίας-αγάπης που υπάρχει ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο φιλάθλων, όσο και με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, θα δώσουν τη δυνατότητα σε κάποιους «τυχερούς» να παρευρεθούν στην Ν. Φιλαδέλφεια.

«Για να το σηκώσουμε όλοι μαζί»

ΑΓ

Subscribe

Related articles

Η διετία Αλμέιδα στην ΑΕΚ μέσα από τους αριθμούς

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπλήρωσε απόψε δύο ημερολογιακά έτη...

Για πρώτη φορά στην ιστορία!

Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι πια στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ....

Στην προεπιλογή της Εθνικής Αργεντινής U23 ο Εσε!

Μετά τον Ορτέγα αυτή τη φορά η κλήση...