Βαδίζουν προς τη νίκη οι διαμαρτυρόμενοι οπαδοί στη Γερμανία, δεύτερες σκέψεις για την είσοδο ιδιωτικών επενδύσεων!

Αγωνιζόμενοι σαν μια γροθιά κόντρα στις φιλοδοξίες της DFL, οι διαμαρτυρόμενοι οπαδοί στη Γερμανία είναι έτοιμοι να ανατρέψουν μόνοι τους τα πλάνα της Ομοσπονδίας και των συλλόγων και να κρατήσουν ζωντανό το περίφημο 50+1.

Ιπτάμενα μπαλάκια τένις και σοκολατένια νομίσματα, τηλεκατευθυνόμενα αμάξια στο χορτάρι, προσωρινές διακοπές και αμέτρητα λεπτά καθυστερήσεων. Ο τελευταίος καιρός στην ποδοσφαιρική Γερμανία είναι γεμάτος από μη κανονικά περιστατικά που όμως αντιτίθενται στην ξένη κανονικότητα που επιχειρείται να επιβληθεί στην Bundesliga και τις υπόλοιπες κατηγορίες.

Στη χώρα του περίφημου κανόνα 50+1, εκεί όπου κανένας ιδιώτης δεν μπορεί να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο καμίας ομάδας, εκεί όπου οι οπαδοί κάνουν κουμάντο στους αγαπημένους τους συλλόγους, τα… ύποπτα σχέδια της Ομοσπονδίας και των ομάδων και το «πράσινο φως» στις ιδιωτικές επενδύσεις, έσκασαν σαν κεραυνός και προανήγγειλαν σεισμικές – αρνητικές – αλλαγές πριν λίγο καιρό.

  • Εκεί που οι οπαδοί πετυχαίνουν πραγματικές νίκες

Η οργανωμένη δράση των οπαδών πάντως, η «παράνοια» – δίχως κινδύνους ή βία – και οι επίμονες διαμαρτυρίες τους φαίνεται πως σιγά σιγά πιάνουν τόπο. Όπως μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, στην DFL πλέον έχουν φυτευτεί για τα καλά σπόροι δεύτερων σκέψεων για αυτές τις αλλαγές και σύντομα θα υπάρξει νέα ψηφοφορία επί του ζητήματος.

«Εάν υπάρξει μια νέα πρόταση στη γενική συνέλευση για τη διεξαγωγή καινούριας ψηφοφορίας στο συγκεκριμένο θέμα, θα χρειαστεί να τουλάχιστον να τη συζητήσουμε», δήλωσε ο Άξελ Χέλμαν, μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της DFL, ενώ με βάση τα Μέσα της χώρας ολοένα και περισσότερα μέλη της γερμανικής Ομοσπονδίας και σύλλογοι της χώρας είναι ανοικτοί στο ενδεχόμενο νέας συζήτησης και διαπραγματεύσεων.

Subscribe

Related articles

Κασναφέρης για την Κηφισιά: «Η ζωή συνεχίζεται και η ζωή προχωράει»

Ο Γιώργος Κασναφέρης μίλησε για τον υποβιβασμό της...

Στις 20 Μαΐου η Τακτική Γενική Συνέλευση της Νέας Σαλαμίνας

Την Δευτέρα 20 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η Τακτική...

Η ΑΕΚ Λάρνακας ζητάει το 10% της Βόρειας κερκίδας για το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ

Το Gazzetta Cyprus έχει τις τελευταίες πληροφορίες αναφορικά...

Ατομικό οι Μπερνάρντ και Χουάνκαρ, αποφόρτιση για Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Τσέριν

Με αρκετές απουσίες διεξήχθη η σημερινή προπόνηση του...

Η Μπαρτσελόνα «δένει» τον Κουμπαρσί με ρήτρα ένα δις!

Φροντίζει για το παρόν αλλά και το μέλλον...