Από Δευτέρα (13/5) η διάθεση εισιτηριών από τη Φιορεντίνα για τον τελικό με τον Ολυμπιακό

Από την ερχόμενη Δευτέρα (13/5) θα πραγματοποιηθεί η διάθεση εισιτηριών από τη Φιορεντίνα για τον μεγάλο τελικό του Conference League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της Φιορεντίνα ανακοίνωσε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα (13/5) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων της για τον σπουδαίο τελικό του Conference League κόντρα στον Ολυμπιακό στην OPAP Arena.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε μέσω των social media της, πως η διάθεση των εισιτηρίων στους οπαδούς της θα αρχίσει τη Δευτέρα 13 Μαΐου και παράλληλα ανέφεραν και τον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να προμηθευτεί ένα από τα… μαγικά χαρτάκια.

Αναλυτικά, οι οπαδοί της Φιορεντίνα θα πρέπει να έχουν έγκυρη και ορθή κάρτα φιλάθλου, πρόκειται για μια ταυτότητα που χρησιμοποιείται στη γειτονική χώρα για την αγορά εισιτηρίων. Στη συνέχεια, μπορούν να ζητήσουν έναν κωδικό από την ιστοσελίδα του συλλόγου και έπειτα, με αυτόν τον κωδικό να βρεθούν τη σελίδα της UEFA για να κάνουν κράτηση το εισιτήριό τους.

Τέλος, μέσω του αντίστοιχου app της UEFA, θα πρέπει να κατεβάσουν το εισιτήριο στο κινητό τηλέφωνό τους έως 48 ώρες πριν από τον τελικό.

Subscribe

Related articles

Η διετία Αλμέιδα στην ΑΕΚ μέσα από τους αριθμούς

Ο Ματίας Αλμέιδα συμπλήρωσε απόψε δύο ημερολογιακά έτη...

Για πρώτη φορά στην ιστορία!

Το μυαλό του Ολυμπιακού είναι πια στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ....

Στην προεπιλογή της Εθνικής Αργεντινής U23 ο Εσε!

Μετά τον Ορτέγα αυτή τη φορά η κλήση...