Άρης: Τελευταία προπόνηση και αποστολή ενόψει Παναιτωλικού

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του δεύτερου αγώνα (6/3, 19:00) Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο «Κλ. Βικελίδης» δίχως απρόοπτα και εκπλήξεις ως προς τον καταρτισμό της αποστολής.

Το πλάνο του Άκη Μάντζιου για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό φάνηκε από τον τρόπο διαχείρισης των παικτών στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ. Η χρησιμοποίηση του Φαμπιάνο Λέισμαν για ένα ημίχρονο είχε σκοπό την παροχή βοήθειας ούτως ώστε ο Βραζιλιάνος να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει του αυριανού (6/3) αγώνα. Το ίδιο ισχύει και με τη μη χρησιμοποίηση των Μόζες Οντουμπάτζο, Μανού Γκαρθία οι οποίοι είχαν μετρήσει διαδοχικά παιχνίδια. Ομοίως και για τους Βλάντιμιρ Νταρίντα, Άλβαρο Ζαμόρα οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μίας αγωνιστικής μαζί με τα μόλις 18 λεπτά συμμετοχής που πήρε ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ ή η διαχείριση τόσο του Φραν Βέλεθ όσο και του Λορέν Μορόν.

Κατ’ επέκταση, λίγο πολύ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα στο μυαλό του Άκη Μάντζιου ως προς το σχήμα αλλά και τα πρόσωπα της 11αδας και μένει να φανούν οι τελικές επιλογές του. Πάντως, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε δίχως απρόοπτα και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κουέστα, Χουτεσιώτης, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φεράρι, Φατόρε, Φαμπιάνο, Ροζ, Βέλεθ, Νταρίντα, Βερστράτε, Ζουλ, Μανού Γκαρθία, Σουλεϊμάνοφ, Ζαμόρα, Σαβέριο, Μορόν, Ανσαριφάρντ, Φετφατζίδης, Παναγίδης, Αγοραστός.

Subscribe

Related articles

Η Βενέτσια «λύγισε» την Κρεμονέζε και επέστρεψε στη Serie A

Η Βενέτσια νίκησε την μαχητική Κρεμονέζε στη Βενετία...

Ο «βασιλιάς των μεταγραφών» Ρομάνο λανσάρει… μπλουζάκια για την επιβεβαίωση του deal Ρεάλ

Ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσο Ρομάνο... πανηγυρίζει με τον...

Ο Κολέτα έστειλε τους «αζτουρίνι» στον τελικό

Η Ιταλία χάρη σε γκολ του Κολέτα, επικράτησε...

Οι παίκτες του Ολυμπιακού που βρίσκονται πιο κοντά στην αποχώρηση

Παρότι οι τελικές αποφάσεις θα αρχίσουν να λαμβάνονται...

«Είναι βέβαιη η έλευση του Ντάλσιο στον Ερυθρό Αστέρα»

Την ώρα που το μέλλον του Ντάλσιο στον...

O ευρωπαϊκός «χάρτης» των οκτώ ομάδων της Serie A

Οκτώ ομάδες της Serie A θα αγωνιστούν την...