Ορισμός Διαιτητών για την 4η Αγωνιστική της Stoiximan Superleague
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) ανακοίνωσε τον Γερμανό ρέφερι Ντενίζ Αϊτεκίν ως τον διαιτητή που θα διευθύνει το κρίσιμο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, το οποίο θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Superleague.
Προφίλ του Ντενίζ Αϊτεκίν και Προηγούμενες Εμπειρίες
Ο Αϊτεκίν έχει ήδη επισκεφθεί την Ελλάδα δύο φορές για να διευθύνει αγώνες της Superleague. Την πρώτη φορά ήταν στη σεζόν 2021-2022, όπου σφύριξε το ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με τελικό σκορ 2-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η δεύτερη παρουσία του ήταν στα περσινά Play Offs, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-2 του ΠΑΟΚ.
Επιπλέον, ο Αϊτεκίν έχει διευθύνει και ευρωπαϊκούς αγώνες ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα, ήταν διαιτητής στο ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αστέρας Τρίπολης (3-1) για τα προκριματικά του Europa League τη σεζόν 2014-2015, καθώς και στο παιχνίδι Ρέιντζερς – Ολυμπιακός (2-2) για τα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης.
Οι Υπόλοιποι Διαιτητές της 4ης Αγωνιστικής
Παράλληλα, η ΚΕΔ όρισε τους παρακάτω διαιτητές για τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής:
- Κηφισιά – Άρης (20/09, 18:00): Διαιτητής ο Μελέτιος Γιουματζίδης, με βοηθούς τους Μπούξμπαουμ και Δέλλιο. Τέταρτος ο Φωτιάς, VAR οι Κουμπαράκης και Κόκκινος.
- Πανσερραϊκός – Ατρόμητος (20/09, 18:00): Διαιτητής ο Τσιμεντερίδης, βοηθοί Καραγκιζόπουλος και Μπαλιάκας, τέταρτος Μπουρουζίκας, VAR Πουλικίδης και Ανδριανός.
- Βόλος – Αστέρας Aktor (20/09, 20:00): Διαιτητής ο Πολυχρόνης, βοηθοί Μηνούδης και Μωϋσιάδης, τέταρτος Μαχαίρας, VAR Παπαδόπουλος και Μέγας.
- ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός (20/09, 20:30): Διαιτητής ο Τάσος Σιδηρόπουλος, βοηθοί Κολλιάκος και Αρμακώλας, τέταρτη η Μυλοπούλου, VAR Ευαγγέλου και Τσιοφλίκης.
- Λάρισα – ΑΕΚ (21/09, 17:30): Διαιτητής ο Δημήτρης Μόσχου, βοηθοί Κωσταράς και Δημητριάδης, τέταρτος Τσακαλίδης, VAR Φωτιάς και Κατσικογιάννης.
- Λεβαδειακός – ΟΦΗ (21/09, 18:00): Διαιτητής ο Βεργέτης, βοηθοί Φωτόπουλος και Στάικος, τέταρτος Κουκούλας, VAR Τζήλος και Πουλικίδης.
Λεπτομέρειες για το Ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Το μεγάλο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 21:00 της 21ης Σεπτεμβρίου, με τον Αϊτεκίν να ηγείται της διαιτητικής ομάδας. Βοηθοί του θα είναι οι Κοζλόφσκι και Μπορς, ενώ τέταρτος ο Ευαγγέλου. Στο VAR θα βρίσκονται οι Περλ Γκούντερ Αλεξάντερ και Κουμπαράκης, με παρατηρητή τον Λανουά.
Σημαντικότητα και Προβλέψεις
Αυτή η αναμέτρηση αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ματς της σεζόν, καθώς οι δύο ομάδες διεκδικούν με σθένος την κορυφή της βαθμολογίας. Με βάση τις φετινές επιδόσεις, ο Παναθηναϊκός έχει δείξει σταθερότητα στην άμυνα, ενώ ο Ολυμπιακός διακρίνεται για την επιθετική του δυναμική, γεγονός που αναμένεται να προσφέρει ένα συναρπαστικό παιχνίδι.