
SUPERLEAGUE 2025-2026 / ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
Η τρέχουσα κατάταξη της Stoiximan Super League μετά το εντυπωσιακό διπλό του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική
Μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ολυμπιακού στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε την εξαιρετική του φόρμα με μια ακόμη σημαντική επιτυχία, αυτή τη φορά στο γήπεδο της ΑΕΚ, την OPAP Arena.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 2-0, κατακτώντας ένα κρίσιμο τρίποντο που τον φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας, αφήνοντας πίσω της τόσο την ΑΕΚ όσο και τους πρωταθλητές Ελλάδας.
Το γρήγορο γκολ του Κάρολ Σβιντέρσκι και το σοβαρό λάθος του τερματοφύλακα Μαρτολιμιέι Ντραγκόβσκι στο τελείωμα του Τάσου Δώνη ήταν καθοριστικά για την έκβαση του ντέρμπι στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.
Παράλληλα, Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, απομακρύνοντας κι άλλο τις ελπίδες τους για άμεση ανάκαμψη στην κορυφή της Stoiximan Super League.
Στα δύο ματς που άνοιξαν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής την Κυριακή 19 Οκτωβρίου, ξεχώρισαν οι επιδόσεις των Ανδρέα Τεττέη και Παύλου Παντελίδη, οι οποίοι σημείωσαν σημαντικά γκολ στο 2-2 της Κηφισιάς με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR, ενώ ο Λάζαρος Λάμπρου χάρισε τη νίκη στον Βόλο με γκολ στο 90ο λεπτό, επικρατώντας 2-1 του Πανσερραϊκού.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε την ανανεωμένη βαθμολογία της Stoiximan Super League.

Η τρέχουσα βαθμολογία της Stoiximan Super League μετά το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Ανασκόπηση αποτελεσμάτων 7ης αγωνιστικής
Σάββατο 18 Οκτωβρίου
- ΑΕΛ Novibet – Ολυμπιακός 0-2
- Ατρόμητος – Λεβαδειακός 2-2
- Παναιτωλικός – ΟΦΗ 4-2
Κυριακή 19 Οκτωβρίου
- Αστέρας Τρίπολης AKTOR – Κηφισιά 2-2
- Βόλος – Πανσερραϊκός 2-1
- Άρης – Παναθηναϊκός 1-1
- ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 0-2
Επόμενη αγωνιστική: Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής
Σάββατο 25 Οκτωβρίου
- 17:00 Κηφισιά – Παναιτωλικός
- 19:30 Πανσερραϊκός – ΑΕΛ
- 20:00 ΟΦΗ – Ατρόμητος
Κυριακή 26 Οκτωβρίου
- 17:00 Λεβαδειακός – Άρης
- 17:30 Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης AKTOR
- 19:30 ΠΑΟΚ – Βόλος
- 21:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ