
ΙΝΤΙΜΕ
Η UEFA ανακοίνωσε τους διαιτητές για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της Πέμπτης (02/10), με τον Αυστριακό Σεμπάστιαν Γκισχάμερ να ορίζεται στο ματς του Παναθηναϊκού με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στο ΟΑΚΑ (19:45) και τον Κροάτη Ίγκορ Πάγιατς στην αναμέτρηση της Γαλικίας μεταξύ της Θέλτα και του ΠΑΟΚ (22:00), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική στη League Phase του Europa League.
Η League Phase του Europa League δεν παίρνει ρεπό και για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα οι δύο εκπρόσωποι της Ελλάδας (Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ) δίνουν αγώνες.
Οι “πράσινοι” υποδέχονται στο ΟΑΚΑ την κυπελλούχο Ολλανδίας, Γκόου Αχέντ Ιγκλς (02/10, 19:45), ενώ ο Δικέφαλος ταξιδεύει στην Ισπανία για να παίξε με τη Θέλτα (02/10, 22:00).
Το πρωί της Τρίτης (30/09) η UEFA ανακοίνωσε τους ορισμούς των ρέφερι για τα ματς της Πέμπτης (02/10), με το “τριφύλλι” και τους “ασπρόμαυρους” να μαθαίνουν φυσικά τις διαιτητικές τους ομάδας.
Συγκεκριμένα, ο Αυστριακός Σεμπάστιαν Γκισχάμερ θα σφυρίξει τον Παναθηναϊκό και ο Κροάτης Ίγκρο Πάγιατς τον ΠΑΟΚ.
Η διαιτητική ομάδα στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς
Διαιτητής: Σεμπάστιαν Γκισχάμερ
Βοηθοί: Ρόλαντ Ρίντελ, Σαντίνο Σρέινερ
4ος: Βάλτερ Άλτμαν
VAR: Μάνουελ Σούτενγκρούμπερ
AVAR: Αλεξάντερ Χάρκαμ
Η διαιτητική ομάδα στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Θέλτα
Διαιτητής: Ίγκορ Πάγιατς
Βοηθοί: Μπόγιαν Ζομπένιτσα, Ιβάν Μίχαλ
4ος: Ζνένκο Λόβριτς
VAR: Μάριο Ζέμπετς
AVAR: Ιβάν Μάτιτς