Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε την αναβολή των δύο εκ των τεσσάρων ματς Κυπέλλου στο λεκανοπέδιο, στις 30 Οκτωβρίου

Όλα τα πρώτα παιχνίδια των μεγάλων στο Κύπελλο είναι προγραμματισμένα για τις 30 Οκτωβρίου με την ΕΛ.ΑΣ. να διευκρινίζει πώς θα πρέπει να προκύψουν τουλάχιστον 2 αναβολές.

Για τις 30 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί 5 παιχνίδια στον θεσμό του Κυπέλλου. Από αυτά υπάρχουν τα ματς του Αιγάλεω με τον ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, της ΑΕΚ με τον Αρη και της Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό. Αυτοί οι 4 αγώνες σε συνδυασμό πώς στην ίδια ημέρα στην Αθήνα υπάρχει και το Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν δεν βοηθάει στον προγραμματισμό της ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. από τη μεριά της έχει ενημερώσει την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 2 αναβολές από τα ματς των μεγάλων και μένει να φανεί το τι θα αποφασιστεί. Ως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο εφόσον υπάρχει το σχετικό αίτημα της ομάδας του Αλόνσο για να αναβληθεί ο αγώνας καθώς την ίδια ημέρα θα γίνει η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ είναι πιο εύκολο να οδηγηθεί σε αναβολή αυτός ο αγώνας και να μπορέσουν οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι της ομάδας να μεταβούν στην Αγγλία αλλά και για να τιμηθεί η μνήμη του εκείνη την ημέρα. Τα επικρατέστερα προς αναβολή παιχνίδια σε αυτή τη φάση είναι αυτά των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού καθώς οι Αρης και ΠΑΟΚ έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήριά τους, έχοντας κάνει τον προγραμματισμό τους. Εδώ βέβαια θα πρέπει να υπάρξει και η αγωνιστική υποσημείωση πώς τη συγκεκριμένη εβδομάδα οι Ολυμπιακός και Athens Kallithea θα έχουν αγώνα Πρωταθλήματος το Σάββατο (2 Νοεμβρίου) με τον Πανσερραϊκό και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Subscribe

Related articles

Ο Μέσι δίνει την ψήφο του για τη Χρυσή Μπάλα στον Λαουτάρο Μαρτίνες!

Ούτε Βινίσιους, ούτε Ρόδρι, ούτε Μπέλινγκχαμ! Ο Λιονέλ...

Χαμένος στην αφάνεια ο Ντράζιτς

Η αίσθηση ότι ο Στέφαν Ντράζιτς είναι σχεδόν...

«Έρχεται ο γίγαντας Ολυμπιακός»

To πρώτο βήμα για τη δεύτερη σερί συμμετοχή στους...

Ο Οφρυδόπουλος πήρε τα «ηνία» των Χανίων

Τα Χανιά ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Σωκράτη Οφρυδόπουλου...