Μπράουν: «Δεν ήταν θέμα πνευματικό, έχουμε στο μυαλό μας τον περσινό τελικό»

Ο Λορέντζο Μπράουν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Παρί αναφέρθηκε στο τι πιστεύει ο ίδιος πως έφταιξε και δεν τα κατάφερε η ομάδα του ενώ μίλησε και για τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να περάσει νικηφόρα από το Παρίσι, έχοντας ηττηθεί από την τοπική ομάδα με 84-80. Ο Λορέντζο Μπράουν ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας συνολικά 14 πόντους.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στη Nova μετά το τέλος της αναμέτρησης, μίλησε για το τι πιστεύει ο ίδιος πως οδήγησε σε αυτή την ήττα ενώ αναφέρθηκε και στον επερχόμενο αγώνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Ήταν πάνω από ένα λάθος σίγουρα. Δεν παίξαμε καλά στην άμυνα, δεν πήραμε πολλές 50-50 μπάλες. Δεν πήραμε τα ριμπάουντ όπως έπρεπε.

Δεν ήταν θέμα πνευματικό. Είναι μια ομάδα που παίζει διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, παίζουν πολύ γρήγορα. Ρίσκαραν πολλά σουτ και τους μπήκαν. Ήταν κάτι για το οποίο έπρεπε να είμαστε προετοιμασμένοι, ξέραμε ότι θα το κάνουν.

Πάντα ένα παιχνίδι με τη Ρεάλ κρύβει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο. Θα προετοιμαστούμε, έχουμε στο μυαλό μας τον περσινό τελικό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να είμαστε έτοιμοι».

Subscribe

Related articles

Επίσημη η εποχή Τούχελ στην Αγγλία

Την συμφωνία με τον Τόμας Τούχελ για τον...

Περιμένει επιστροφές τραυματιών και διεθνείς ο Νταμπράουσκας

Με το μυαλό στραμμένο στις επιστροφές τραυματιών αλλά...

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Τάτσης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με...

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! (pics)

Ο Ολυμπιακός χθες (15/10) βρέθηκε σε εκπληκτικό βράδυ, διαλύοντας...

Σε… οργασμό εργασίας ο Ριμπάλτα!

Η ΑΕΚ έχει μπει στην εποχή του νέου...