«Δεν ξέρουμε καν εναντίον ποιανού είναι η καταγγελία, ο Κιλιάν είναι εμβρόντητος», λέει η δικηγόρος του Μπαπέ

Την δική της απάντηση έδωσε η δικηγόρος του Κιλιάν Μπαπέ για την έρευνα στην υπόθεση βιασμού που φαίνεται να εμπλέκεται ο Γάλλος, υπογραμμίζοντας ότι ο πελάτης της κακώς κατηγορείται.

Η δικηγόρος του Κιλιάν Μπαπέ μίλησε στο «TF1» το απόγευμα της Τρίτης (15/10) σχετικά με την έρευνα για την υπόθεση βιασμού, στην οποία ενδεχομένως να εμπλέκεται ο πελάτης της.

Η Μαρί-Αλί Κανού-Μπερνάρ τοποθετήθηκε πάνω στο εν λόγω φλέγον ζήτημα λέγοντας πως ακόμη δεν είναι γνωστό εάν ο Μπαπέ είναι αυτός τον οποία αφορά η σχετική καταγγελία.

«Μιλάμε για μια καταγγελία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε καν εναντίον ποιου είναι. Μια καταγγελία δεν αποδεικνύει τίποτα και δεν ξέρω καν εάν στρέφεται εναντίον του. Ο πελάτης μου δεν ήταν ποτέ μόνος του στη Σουηδία και δεν είχε εκτεθεί στο να βρεθεί σε μια κατάσταση όπου υπάρχει κίνδυνος για αυτόν. Είναι ιδιαίτερα ψύχραιμος και εμβρόντητος βλέποντας αυτή τη ”φρενίτιδα” των μέσων ενημέρωσης και δεν καταλαβαίνει καθόλου για τι μπορεί να κατηγορηθεί. Σήμερα πήγε στην προπόνηση και είναι ήρεμος, γιατί δεν έχει απολύτως τίποτα να προσάψει στον εαυτό του», είναι τα λόγια της.

Alors que le parquet suédois a confirmé l’ouverture d’une enquête pour viol, sans citer directement Kylian Mbappé au contraire de la presse locale, l’avocate du capitaine des Bleus, qui s’est exprimée sur TF1 ce mardi soir, exclut que son client ait pu commettre de tels actes… pic.twitter.com/WeGY4Vp4SQ

— L’ÉQUIPE (@lequipe) October 15, 2024

Subscribe

Related articles

Παρελθόν από την Παναχαϊκή ο Τάτσης

Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με...

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ όπως δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ! (pics)

Ο Ολυμπιακός χθες (15/10) βρέθηκε σε εκπληκτικό βράδυ, διαλύοντας...

Σε… οργασμό εργασίας ο Ριμπάλτα!

Η ΑΕΚ έχει μπει στην εποχή του νέου...

Ο Σατσιάς έχει τη λύση, ο ΑΠΟΕΛ το δίλημμα

Τα δύο γκολ και η καταπληκτική εμφάνιση του...