Ηλιόπουλος: «Δεν θα ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό χτυπήματα κάτω από τη μέση»

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και βγαίνοντας από την δίωρο συνάντηση με τον πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση τόνισε πως δεν πρόκειται εκείνος και η ομάδα του να δεχθεί «χτυπήματα κάτω από την μέση».

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα θέλησε να δώσει ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος έπειτα από την συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάταση και βγαίνοντας από τα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας τόνισε πως η «Ένωση» δεν θα δεχθεί χτυπήματα κάτω από την μέση.

  • Στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος για τη διαιτησία, συναντήθηκε με Γκαγκάτση

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ επισκέφθηκε σήμερα τον πρόεδρο της ΕΠΟ και είχαν μία συζήτηση που διήρκεσε περίπου δύο ώρες με κεντρικό θέμα τα παράπονα που είχε η «Ένωση» για την διαιτησία. Μετά την λήξη της συνάντησης, ο Μάριος Ηλιόπουλος προχώρησε σε μία λιτή, αλλά γεμάτη νόημα δήλωση:

«Επιζητούμε το ”ευ αγωνίζεσθαι”. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα την ομάδα, κατέστησα σαφές ότι δεν θα δεχτούμε χτυπήματα κάτω από τη μέση. Η Α.Ε.Κ. είναι ο σύλλογος με τη μεγαλύτερη πολιτιστική και ιστορική κληρονομιά. Το προφίλ της ομάδας, αλλά και το δικό μου, δεν μας επιτρέπουν να ανεχτούμε στην προσπάθεια για πρωταθλητισμό τέτοιου είδους ενέργειες. Θα προστατέψουμε τα ιδανικά μας με όλες μας τις δυνάμεις. … “Λόγοι γάρ έργων σκιαί εισί.” … Ο νοών νοείτω…».

Υπενθυμίζουμε ότι στην ΑΕΚ έχουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Σαββάτου απέναντι στον Παναιτωλικό, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» εξέδωσαν και ανακοίνωση, εκφράζοντας ανοιχτά την ενόχληση τους.

Subscribe

Related articles

Οι φίλοι της Ρίβερ Πλέιτ περιμένουν τον Πογκμπά

Οι οπαδοί της Ρίβερ Πλέιτ κανούν «χαμό» στα...

Τιμωρία δύο αγωνιστικών για τον Τέο Ερναντές

Ο Τέο Ερναντές της Μίλαν τιμωρήθηκε με δύο...

Μεταγραφές και επαγγελματικά συμβόλαια στους Νέους του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την ενίσχυση και στην ομάδα...

Συμφωνία Άρη με Μορόν ως το 2027!

Ο Άρης έκανε βελτιωμένη πρόταση στον Λορέν Μορόν,...

Οικογενειακό διπλό με την Κ19 στον Άρη και ίωση ο Σιφουέντες

Χωρίς τον Χοσέ Σιφουέντες συνεχίζεται το πρόγραμμα προπονήσεων...