Από το πουθενά…δυο στις κλήσεις της Εθνικής!

Την περασμένη Παρασκευή (04/10) όταν γνωστοποιήθηκε η πρώτη κλήση του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Ανδρών Κύπρου, Σωφρόνη Αυγουστή, η μη συμπερίληψη παικτών από την ΑΕΛεμεσού προκάλεσε αντίδραση φίλων των «γαλαζοκιτρίνων» ενώ συζητήθηκε και στα ενδότερα της ομάδας.

Με το πέρας της 6ης αγωνιστικής της Cyprus League και του Σαββατοκυρίακου (05-06/10) κάποια προβλήματα που προέκυψαν σε διεθνείς παίκτες, ώθησαν τον Σωφρόνη Αυγουστή να προχωράει χθες (Δευτέρα 07/10) στην κλήση δύο ποδοσφαιριστών, αυτών από την ΑΕΛ, Ραφαήλ Μάμα και Ανδρέα Μακρή.

Η καλή παρουσία του πρώτου και το χατ τρικ του δεύτερου στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας, φαίνεται να έχουν οδηγήσει τον κόουτς της Εθνικής Κύπρου σε αυτή του την επιλογή, μετά τα προβλήματα που προέκυψαν με Σπόλιαριτς, Κακουλλή και Γαβριήλ.

Όπως και να ‘χει, σημασία έχει, πλέον, ότι η ΑΕΛ έχει και αυτή εκπροσώπηση στην Εθνική μας ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για αυτόν τον μήνα.

Από εκεί που δεν είχε κανέναν, δεν υπήρχε πουθενά στην κλήση ΑΕΛίστας την περασμένη Παρασκευή, αρχή της τρέχουσας βδομάδας έχει ήδη δύο παίκτες!

Subscribe

Related articles

Τι λένε οι αριθμοί για τον Παναθηναϊκό του Αλόνσο;

Ο Νίκος Αθανασίου με την βοήθεια του Wyscout...

«Άκυρο» του Γιανέφσκι σε πρόταση της ΕΝΠ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου είχε...

Στην ΕΠΟ ο Ηλιόπουλος, συναντήθηκε με Γκαγκάτση

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος, βρέθηκε...

Παναγιώτης Ρέτσος: Ο αρχηγός που μένει όρθιος στα δύσκολα

Ο Παναγιώτης Ρέτσος, ένα παιδί από τα σπλάχνα...