Μοιράστηκαν γκολ και βαθμό οι Αστέρας Τρίπολης Β’ και Χανιά

Από ένα γκολ πέτυχαν Αστέρας Τρίπολης Β’ και Χανιά για την 3η αγωνιστική του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τα Χανιά κρατούσαν στα χέρια τους την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς ήταν μπροστά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης Β’ στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, μέχρι και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο σημείο εκείνο οι γηπεδούχοι σκόραραν και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς.

Στα του αγώνα οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και μόλις στο 10′ κέρδισαν πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Κωστέας με τον Σαφαρίκα να του λέει όχι και να κρατάει το 0-0. Σαν να μην έφτανε αυτό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Κόλα στο 26′, με το 0-1 να μένει ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι Αρκάδες πίεσαν για να μπορέσουν να σκοράρουν και να ισοφαρίσουν, κάτι που κατάφεραν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μπουσάι με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Σκόρερ: 90+1′ κεφ. – 26′ Κόλα

Αστέρας Τρίπολης Β (Βεργέτης): Αρχοντάκης, Τουρκοχωρίτης (76′ Παπαδημητρίου), Μπουσάι, Γρομητσάρης, Λάσκαρης, Μπουλούλης (46′ Καραγιάννης), Ντέτλερ (57′ Μπατζώνης), Προύντζος (68′ Καλά), Κετού, Κωστέας (46′ Ελιμπέρτο), Οκό.

ΠΑΕ Χανιά (Σπανός): Σαφαρίκας, Προβυδάκης (64′ Ρότα), Γκμπενιόν, Γκοράνοφ, Στεπίνσκι, Αρτουντουάγκα (85′ Μπάτζιος), Κυριακίδης, Λεμονής, Τσέλιος, Μάλτσι, Κόλα.

Subscribe

Related articles

Λεβαδειακός: Παραμένει στους Βοιωτούς ο Παπαδόπουλος

Με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο τιμόνι θα συνεχίσει...

Καθαρές οι εξετάσεις του Κέιν, στη διάθεση του Κάρσλεϊ εν όψει Ελλάδας!

Αγγλία και Μπάγερν... καρδιοχτύπησαν με τον τραυματισμό του...

Θέμα χρόνου η απόλυση Γκούτμαν από τον πάγκο της ΕΝΠ

Παρελθόν αποτελεί ο προπονητής της ΕΝ Παραλιμνίου, Γκούτμαν,...

Κλήση στην Εθνική για τον Ανδρέα Μακρή

Μετά την απουσία των Κακουλλή και Γαβριήλ, ο...

Επιλεκτική ενημέρωση, ανάλυση και τοποθέτηση | Blog

Ο Γιώργος Τσακίρης εξηγεί γιατί σκόπιμα μιλούν για...

Συνεχίζει στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Σισέ!

Ο Παπέ Αμπού Σισέ, που βρέθηκε κοντά στον...