Standing ovation για τον Νάβας στο τελευταίο ντέρμπι Ανδαλουσίας της καριέρας του, δάκρυσε ο 38χρονος θρύλος της Σεβίλλης

Στο τελευταίο του ντέρμπι απέναντι στη Μπέτις αγωνίστηκε ο Χέσους Νάβας, στη νίκη της Σεβίλλης με 1-0 και το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» του χάρισε ένα standing ovation που θα θυμάται για πάντα.

Η Σεβίλλη επικράτησε με 1-0 της Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας χάρη στο γκολ του Λουκεμπάκιο στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, ακόμη πιο πολύτιμη ήταν η στιγμή που χάρισε το κοινό του «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» στον σπουδαίο Χέσους Νάβας, ο οποίος αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο εν λόγω ντέρμπι, αφού θα αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο τον Δεκέμβριο.

Ο 38χρονος μπήκε στο ματς στο 72ο λεπτό και γνώρισε την καθολική αποθέωση και ανταπέδωσε συγκινημένος το χειροκρότημα. Άπαντες σηκώθηκαν από τα καθίσματά τους για να υποδεχθούν στον αγωνιστικό χώρο τον Νάβας, ο οποίος έφτασε τις 28 συμμετοχές σε ντέρμπι της Ανδαλουσίας (12 νίκες, 10 ισοπαλίες και 6 ήττες), αριθμό που αποτελεί ρεκόρ. Να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν θρύλο της ομάδας που μετράει 687 επίσημα ματς!

Jesus Navas was given a standing ovation whilst his name was being chanted throughout the Ramon Sanchez Pizjuan as he makes history in Seville. 👏🇪🇸 pic.twitter.com/nNekCmSXUA

— LaLigaExtra (@LaLigaExtra) October 6, 2024

Στο τέλος του αγώνα, πανηγύρισε σαν παιδί μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, βγάζοντας την μπλούζα του και σκαρφαλώνοντας στις πλάτες τους, στήνοντας ένα πάρτι νίκης. Μάλιστα, οι συμπαίκτες του τον σήκωσαν στον… αέρα, ενώ οι φίλαθλοι της ομάδας δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν συνθήματα με το όνομά του.

La leyenda Jesús Navas (28 derbis disputados) se despide de #ElGranDerbi con victoria pic.twitter.com/Wf0YT0A7Cf

— MARCA (@marca) October 6, 2024

Subscribe

Related articles

Καραπαπάς: «Αν αυτό δεν είναι κόκκινη στο μαρκάρισμα στον Ροντινέι, τότε τι είναι;» (pics)

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) στο...

Βέλντε: «Θα ήθελα να έχουμε και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας»

Ο Νορβηγός διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας του Ολυμπιακού...

Λουτσέσκου: «Είμαστε πρώτοι αλλά θέλουμε δουλειά»

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου,...