Το μήνυμα του Αλόνσο για το ντέρμπι: «Το σημαντικότερο είναι η νοοτροπία, το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε»

Το δικό του ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε το Ντιέγκο Αλόνσο λίγες ώρες πριν από το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό ξεχωρίζει από το σημερινό «μενού» της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Οι «πράσινοι» υποδέχονται στο ΟΑΚΑ απόψε τους «ερυθρόλευκους» και με αφορμή το μεγάλο ντέρμπι ο Ντιέγκο Αλόνσο έστειλε το δικό του ξεχωριστό μήνυμα.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός τόνισε πως η νοοτροπία είναι το σημαντικότερο σε τέτοια παιχνίδια, καθώς πρόσθεσε πως το «τριφύλλι» θα δώσει τα πάντα για να φτάσει στη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

«Δίχως αμφιβολία πρόκειται για ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, για το πρωτάθλημα και πάνω απ’ όλα γιατί είναι ένα clasico, ένα μεγάλο ντέρμπι! Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός πως μπορώ να είμαι κι εγώ κομμάτι αυτού του σημαντικού ποδοσφαιρικού αγώνα. Ενός clasico, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά με παγκόσμια εμβέλεια.

Το πιο σημαντικό πράγμα σ’ αυτά τα ματς είναι η νοοτροπία. Είναι σημαντικό να υπάρχει διάθεση και όρεξη. Είναι σημαντικό να το θες. Κι εμείς το θέλουμε και θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε», αναφέρει ο Ντιέγκο Αλόνσο.

Subscribe

Related articles

Τρίποντη απόδραση από τη ματσάρα για τον ΟΦΗ!

Σε ένα από τα καλύτερα ματς που έγιναν...

Οι ενδεκάδες της Ένωσις Νέων Παραλιμνίου και της Πάφου

Δείτε τις ενδεκάδες της ΕΝΠ και της Πάφου...

Οι ένδεκα του Σπιλέφσκι ενόψει Ομόνοιας

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Αλεξέι Σπιλέφσκι για...

Πήρε τη ματσάρα με την ΑΕΚ Β’ και επέστρεψε στα τρίποντα η Κηφισιά

Μετά την απώλεια βαθμών στο Αιγάλεω η Κηφισιά...

Ψάχνει στόπερ και δεξί μπακ τον Γενάρη η Ρεάλ: Αυτές είναι οι περιπτώσεις

Ο τραυματισμός του Καρβαχάλ επισπεύδει τις μεταγραφικές εξελίξεις...