Μεντιλίμπαρ στους παίκτες του για το ντέρμπι: «Ξεχνάμε την Μπράγκα, θα είναι ένα άλλο ματς και πάμε μόνο για τη νίκη»

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (20:30) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος και έχει στόχο μόνο το τρίποντο που θα τον φέρει στην κορυφή.

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν τον «αιώνιο» αντίπαλο εκτός έδρας για την 7η αγωνιστική και προέρχονται από μία σπουδαία εμφάνιση στο Καραϊσκάκη και νίκη με 3-0 επί της Μπράγκα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League.

  • Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Η «μητέρα των μαχών» της Superleague

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θέλει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα συγκεντρωμένους κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι κάτι που τόνισε και στους ίδιους. Ο Βάσκος τεχνικός εξαρχής και ειδικά μετά το ματς με τη Μπράγκα και το 3-0 των παικτών του επί των Πορτογάλων είχε ξεκαθαρίσει πώς περιμένει έναν τελείως διαφορετικό αγώνα για την ομάδα του και ότι θα πρέπει όλοι να ξεχάσουν την αναμέτρηση της Πέμπτης, αφού τα ντέρμπι αυτά είναι εντελώς διαφορετικά παιχνίδια.

Αναλυτικά τι είπε στους ποδοσφαιριστές του:

«Πάμε για νίκη. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι όπου χρειαζόμαστε τη νίκη», σχολίασε σχετικά προς τους παίκτες του για να αναφέρει επίσης πώς «θα πρέπει να κάνουμε καλύτερη εμφάνιση απο αυτή με τη Μπράγκα. Ξεχνάμε τον αγώνα με τη Μπράγκα. Να μην έχουμε στο μυαλό μας σε ότι έγινε την Πέμπτη γιατί αυτό θα είναι ένα τελείως διαφορετικό ματς».

Αυτή είναι η βαθμολογία της Superleague (pic)

Αξίζει να σημειωθεί πώς εκτός αποστολής για τον Ολυμπιακό έχουν μείνει οι Τσικίνιο και Γουίλιαν. Στην αποστολή για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι οι: Αναγνωστόπουλος, Κάρμο, Κοστίνια, Ντάνιελ Γκαρθία, Ελ Καμπί, Μουζακίτης, Έσε, Ντόι, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Πιρόλα, Ροντινέι, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Στάμενιτς, Τζολάκης, Βέλντε, Γιάρεμτσουκ, Ρέτσος, Κωστούλας, Μασούρας και Ζέλσον Μαρτίνς.

Subscribe

Related articles

Πεντάρα ηρεμίας και τώρα… Εφετείο για την ΑΕΛ!

Έχοντας ένα πολύ καλύτερο β΄ ημίχρονο η ΑΕ...