Επέστρεψε στις κλήσεις της Γεωργίας ο Σενγκέλια

Ο Λέβαν Σενγκέλια καρπώθηκε τις εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει κάνει μέχρι στιγμής με τη φανέλα του ΟΦΗ και επέστρεψε στις κλήσεις της εθνικής ομάδας της Γεωργίας.

O Λέβαν Σενγκέλια μπορεί να έμεινε εκτός κλήσεων της Γεωργίας για τα παιχνίδια της προηγούμενης διακοπής για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, όμως κέρδισε και πάλι τη θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ο εξτρέμ του ΟΦΗ βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της χώρας τους για τους αγώνες με την Ουκρανία (11/10) και την Αλβανία (14/10) για το Nations League.

Ο 28χρονος winger έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στα πρώτα του παιχνίδια με τους Κρητικούς, έχοντας ένα γκολ και τέσσερις ασίστ σε πέντε εμφανίσεις. Με το εθνόσημο μετράει 17 συμμετοχές, με ένα γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ ήταν στην αποστολή στην παρθενική παρουσία της Γεωργίας σε μεγάλη διοργάνωση, στο EURO 2024.

Από εκεί και πέρα ο Μάρκο Μπάκιτς βρίσκεται σταθερά στις επιλογές του ομοσπονδιακού προπονητή του Μαυροβουνίου και κλήθηκε για τα ερχόμενα ματς με την Τουρκία (11/10) και την Ουαλία (14/10) για το Conference League. Διεθνείς κλήσεις έλαβαν επίσης ο Γιάννης Αποστολάκης και ο Κωνσταντίνος Λαγουδάκης, για τις Εθνικές Ελπίδων και Παίδων, αντιστοίχως.

Subscribe

Related articles

Καρβαλιάλ: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν άξιος νικητής»

Ο προπονητής της Μπράγκα πέρασε από την... ανάκριση...

Παρέλαση με βήμα σημειωτόν | Blog

Ο Νίκος Παπαδογιάννης πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός της...

Μουζακίτης: «Η ωραιότερη στιγμή της ζωής μου»

Ο 17χρονος Χρήστος Μουζακίτης δεν μπορούσε να κρύψει...