Στο… 3άρι του Οκτώβρη ο στόχος είναι ένας για τον Απόλλωνα!

Μπήκαμε στον μήνα Οκτώβριο με τον Απόλλωνα Λεμεσού να… συγκατοικεί στην 4η θέση της Cyprus League με τον ΑΠΟΕΛ με 10 βαθμούς, να βγάζει ένα δύσκολο πρόγραμμα στις 5 πρώτες αγωνιστικές, όπου περιλάμβανε και ντέρμπι.

Στον μήνα που ήδη διανύουμε, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρία παιχνίδια για τον Απόλλωνα, όπου είναι το φαβορί και στα τρία. Την ερχόμενη Παρασκευή θ’ αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών, ενώ μετά τη διακοπή που θα ακολουθήσει ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, θα αντιμετωπίσει στο «ΆλφαΜέγα Stadium» την Ομόνοια 29Μ και στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Ομόνοια Αραδίππου.

Το επόμενο ντέρμπι για τον Απόλλωνα, είναι σε ένα μήνα, όπου στις 2 του Νοεμβρίου θα φιλοξενήσει τον ΑΠΟΕΛ για την 9η αγωνιστική. Εάν και εφόσον ο Απόλλωνας μέσα από τα τρία παιχνίδια του Οκτώβρη καταφέρει και πετύχει το 3 στα 3 όπου είναι ο στόχος, τότε με τους 9 βαθμούς που θα πάρει θα μπορέσει να πλησιάσει για τα καλά τα πιο ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα, μιας και θα εκμεταλλευτεί ιδανικά τις απώλειες που θα υπάρξουν από τις άλλες ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Βέβαια, στον Απόλλωνα έχουν και στην άκρη του μυαλού τους το Εφετείο, μετά την… αντίδραση από ΑΕΛ για την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της ΚΟΠ, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, για το αναβληθέν ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής.

Subscribe

Related articles

Ο Μάντζιος «πρόβαρε» την 11αδα του Άρη με τη Λαμία και είδε διαθέσιμο τον Φαμπιάνο

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν έβγαλε το ομαδικό πρόγραμμα προπόνησης...

Ποινή απαγόρευσης εισόδου στον Κοβάσεβιτς, πρόστιμα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Superleague...

Επίσκεψη φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο ξενοδοχείο της αποστολής

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού AKTOR βρέθηκαν στο ξενοδοχείο...

Οι προϋποθέσεις για την πώληση εισιτηρίων του Λεβαδειακού στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Λεβαδειακός ανακοίνωσε τις προϋποθέσεις που πρέπει να...