Ο Άκης Μάντζιος είδε τον Φαμπιάνο να ανεβάζει ρυθμούς και αποφασίζει για τον Κουάισον

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της σημερινής (2/10) προπόνησης κι έτσι αυξήθηκαν οι πιθανότητες επιστροφής του στον αγώνα (5/10, 20:00) με τη Λαμία καθώς ο Άκης Μάντζιος θα αποφασίσει για τον Ρόμπιν Κουάισον.

Οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής επιβεβαίωσαν ότι στο προηγούμενο διάστημα δούλεψε αρκετά με σκοπό να διατηρηθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Ωστόσο, για να εντοπίσει κανείς τον τελευταίο επίσημο αγώνα θα πρέπει να… ταξιδέψει στον Δεκέμβρη του περασμένου έτους καθώς ακολούθησε μια περίοδος «ψυχροπολεμικών» σχέσεων με την ομάδα του με συνέπεια και τον παραγκωνισμό του. Μέχρι στιγμής, ο Άκης Μάντζιος δεν έχει αποφασίσει για το ντεμπούτο του Ρόμπιν Κουάισον αλλά προσανατολίζεται στη σκέψη παρουσίας του στην αποστολή του αγώνα με τη Λαμία και παροχής χρόνου συμμετοχής εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες στον αγώνα.

Προς το παρόν είδε με χαμόγελο τον Φαμπιάνο Λέισμαν να ανταποκρίνεται στο μεγαλύτερο μέρος του σημερινού (2/10) προγράμματος προπόνησης κι εκτός απροόπτου ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα είναι στην αποστολή. Στις επόμενες δύο προπονήσεις θα φανεί αν θα διεκδικήσει και φανέλα βασικού. Αντιθέτως, ο Ούγκο Μάγιο συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα προπόνησης ενώ ο Φραν Βέλεθ δεν υπολογίζεται λόγω τραυματισμού και τιμωρίας.

Subscribe

Related articles

Καρσέδο:«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου πριν τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις...

ΠΑΟΚ – Στεάουα: Ο Μπεκάλι κάνει… τουρ στις εκκλησίες της Θεσσαλονίκης

Τζίτζι Μπεκάλι, ίσως ο πιο εκκεντρικός πρόεδρος ποδοσφαιρικής...

Οι ενδεκάδες του Εθνικού και της ΑΕΖ για το παιχνίδι Κυπέλλου

Δείτε τις ενδεκάδες Εθνικού Άχνας και ΑΕΖ για...

Οι ενδεκάδες Νέας Σαλαμίνας και Δόξας Κατωκοπιάς ενόψει του κυπέλλου

Δείτε αναλυτικά τις ενδεκάδες των Νέα Σαλαμίνα και...